Vrhunska kolekcija Rosmarino Roma tudi na Petrolu!

  • 30. 09. 2020
Vrhunska kolekcija Rosmarino Roma tudi na Petrolu!

Rosmarino in Petrol se ponovno povezujeta. V obdobju od 14. 9. 2020 do 3. 1. 2021 oz. do razprodaje zalog boste na Petrolovih bencinskih servisih lahko zbirali nalepke in si zagotovili izdelke Rosmarino, ki se tokrat predstavlja z linijo kakovostne kolekcije posode Rosmarino Roma in ostalimi kuhinjskimi pripomočki za kuhinjo v kombinaciji s polnozrnatimi špageti Barilla, kar 60 % ugodneje!

Rosmarino Roma za vaša najljubša razvajanja v kuhinji

Premišljen dizajn, vzdržljivi materiali in inovativen pristop vas bodo navdušili ter poskrbeli, da se boste pri kuhanju počutili kot profesionalni kuharji. Dovršena linija posode Rosmarino Roma omogoča najbolj naraven način kuhanja in pečenja, ki si ga lahko zamislite in je zaradi premišljenih detajlov primerna ne le za domačo kuhinjo, ampak se odlično poda tudi v profesionalno kuhinjo.

Rosmarino Roma poskrbi za prav na vsako raznoliko priložnost za kuhanje in peko. Izberite nizek in visok lonec s stekleno pokrovko za pripravo količine jedi po vašem izboru, vok za pripravo raznolikih mednarodnih jedi, ponev z enim ali dvema ročajema in kozico s stekleno pokrovko.

Širokemu naboru izdelkov smo dodali še inovativen pekač za lazanjo s tremi prekati, priročne pripomočke za kuhanje: prijemalko (za testenine, zelenjavo, solato, …), samostojno stekleno pokrovko, strgalnik za parmezan in 3-delni set pripomočkov za kuhanje.

Zakaj izbrati kakovost in zakaj izbrati Rosmarino Roma?

  1. Izdelki linije posode iz visokokakovostnega in trpežnega aluminija, prevlečeni z neoprijemljivim premazom poskrbijo, da bo vaše kuhanje izjemno energijsko varčno.
  2. Ročaji kuhinjske posode in pokrovke so narejeni iz visokokakovostnega nerjavečega jekla.
  3. Skrbno izbrani detajli vas bodo prepričali. Posebna pokrovka z luknjicami oz. »odlivčnik« bo poskrbel za enostavno odlivanje vode pri kuhi testenin, zelenjave, ali pri drugi pripravi jedi. Pekač za lazanjo iz karbonskega jekla s 3 vdolbinami bo nepogrešljiv pripomoček za pripravo kar 3 vrst lazanj.
  4. Posoda Rosmarino Roma je primerna za vse kuhalne plošče, tudi indukcijo.
  5. Posoda je oblikovana po novejših smernicah, je 100 % brez PFOA in zato zdravju neškodljiva. Kakovost vašega zaužitega obroka se zato ne poslabša.
  6. Izdelki linije slovenske blagovne znamke Rosmarino Roma so vam v kombinaciji s polnozrnatimi špageti Barilla odslej na voljo na vseh Petrolovih bencinskih servisih po Sloveniji po izjemno dosegljivi ceni, primerni za vsak žep, kar 60 % ugodneje!

Ne spreglejte še drugih Rosmarino linij kuhinjske posode

  • Rosmarino Lava Stone Grape linija 5-slojne posode je prepoznavna po dovršenem bordo odtenku. Navdušuje z neoprijemljivim hrapavim mineralnim premazom na zunanji in notranji površini posode. 
  • Rosmarino Black Lava Stone linija vas bo prepričala s 5 sloji posode in črnim videzom. Z inovativnim in tehnološko dovršenim hrapavim mineralnim premazom, razvit v Švici. 
  • Rosmarino Black Line linija iz litega aluminija prepriča s 4 sloji posode z neoprijemljivim mineralnim premazom in ročajem v izgledu lesa. 
  • Rosmarino Eco Cook linija predstavlja 3-slojno posodo z neoprijemljivim gladkim mineralnim premazom, ki omogoča naraven način kuhanja z malo maščobami. 
  • Rosmarino Blacksmith's linija je prepoznavna kot 2-krat žgana emajlirana posoda s 3 plastmi emajliranega premaza. 
  • Rosmarino Baste linija odlikuje unikaten dizajn v bakrenem videzu. 3-slojna posoda z neoprijemljivim gladkim mineralnim premazom. 
  • Rosmarino Pour&Cook II linija je oblikovana iz kakovostnega nerjavečega jekla 18/10. 3-plastno dno bo poskrbelo za hitrejše segrevanje, Thermoflow tehnologija pa za odlično razporeditev toplote. 

Rosmarino - vaš prijatelj v kuhinji.

Deli objavo:


Tvoj komentar


* obvezna polja