Zakaj je nakup nadvložka pametna odločitev?

  • 26. 01. 2016
Zakaj je nakup nadvložka pametna odločitev?

Nadvložek je odlična rešitev za vse tiste, ki postelje ne uporabljate samo za spanje, temveč včasih tudi za delo na računalniku, branje, pisanje ali namesto jedilnice, ko v postelji pojeste zajtrk ali pozno večerjo. Nadvložki vaše ležišče učinkovito ščitijo pred madeži in umazanijo, hkrati pa tudi pred hišnim prahom in pršicami, ter tako podaljšujejo življenjsko dobo ležišča, ki bo sveže in uporabno veliko dlje časa. Poleg tega bo manjša tudi obraba, kar pomeni, da bo vaše ležišče dlje časa optimalno opravljalo svojo funkcijo, s čimer boste privarčevali denar in tako več časa spali na primernem ležišču. V primeru mokrenja ali razlitja tekočin je v Vitapurjevi ponudbi tudi nadvložek z nepremočljivo prevleko.

Ker poskrbijo za vedno čisto in sveže okolje

Ležišče vpije kar 25 % vlage, ki jo ponoči odda človek, po navadi pa se v ležišču po nekaj letih nabere tudi velika količina prahu, pršic in odmrle kože, ki je posteljnina ne more zadržati. Zaradi zračnih nadvložkov boste spali na bolj zdravem in suhem spalnem okolju, hkrati pa onemogočili, da bi se v ležišču nabirala vlaga. Večino zaščitnih nadvložkov lahko enostavno operete v pralnem stroju, debelejši nadvložki, ki omogočajo več udobja, pa imajo pralno prevleko, s čimer si boste zagotovili vedno suho, sveže in čisto spalno okolje.

Ker izboljšujejo udobje vašega starega ležišča, pa tudi sedežne garniture

Starejša, uležana ležišča ne nudijo več optimalne podpore za vaše telo, zato je to lahko vzrok za slabo spanje ali bolečine v hrbtenici. Z nadvložkom iz spominske pene boste ponovno izboljšali udobje vašega ležišča, hkrati pa spali na higienični spalni podlagi, kar bo izboljšalo kvaliteto vašega spanca in počitka, ne da bi pri tem porabili veliko denarja za nakup novega ležišča.

Ker se odlično obnesejo na potovanjih                                  

Debelejši nadvložki iz spominske pene so zelo uporabni tudi na potovanjih: v kampu, na vikendu ali apartmaju. Ne glede na to, kje ste – nadvložek vam bo nudil popolno udobje in čistočo, ki jo potrebujete, vi pa se boste zjutraj zbudili spočiti in polni energije za nove dogodivščine. Za potovanja so še posebej priročni roll upi, ki jih lahko enostavno zvijete in si tako zagotovite odličen spanec kjerkoli in kadarkoli.

Ker so lahko priročna rešitev, ko potrebujemo nadomestno ležišče za naše goste

Zakaj bi kupovali nova ležišča za obiske, če pa se na njih prespi samo nekajkrat letno? Nadvložki iz spominske pene so odlična izbira za občasno prenočevanje vaših sorodnikov in prijateljev. Enostavno jih lahko namestite na sedežno garnituro in v hipu ustvarite udobno ležišče, nadvložek NanoSilver 5+2 pa lahko uporabljate tudi samostojno, kot nadomestno ležišče. Verjemite, vaši gosti bodo nad udobjem zagotovo navdušeni.

Ker je njihova uporaba povsem enostavna

Posteljne nadvložke, ki so namenjeni predvsem zaščiti vašega ležišča, lahko enostavno pritrdite na ležišče z dodatnimi bočnimi trakovi, debelejše nadvložke, ki so poleg zaščite namenjeni udobju, pa samo položite na ležišče, navložek pa se bo zaradi spodnjega dela iz nedrsnega materiala popolnoma oprijel vašega ležišča. Nedrsni spodnji del je izredno praktičen tudi takrat, ko nadvložek služi kot nadomestno ležišče – odlično se namreč oprime tal. 

Deli objavo:


Tvoj komentar


* obvezna polja