Spoznaj Zalo - Rosmarino ambasadorko in zmagovalko MasterChef Slovenija 2023

  • 8. 09. 2023
Spoznaj Zalo - Rosmarino ambasadorko in zmagovalko MasterChef Slovenija 2023

S ponosom predstavljamo naš nov obraz blagovne znamke Rosmarino: Zalo Pungeršič, zmagovalko MasterChef Slovenija 2023. Razkrili bomo njene najboljše skrivnosti o kuhanju, nasvete in enostavne trike, s katerimi bo vsa Slovenija kuhala še bolje! 

Našo novo ambasadorko Zalo Pungeršič smo prepoznali kot ambiciozno dekle, ki resnično živi svoje sanje. In točno to si želimo tudi za vas, naše zveste kupce Rosmarino. Z Zalo nas združuje strast do kuhanja, spoznavanje novih okusov in enostavnih kuharskih trikov. Njena zmaga na letošnjem tekmovanju MasterChef 2023 je dokaz njene spretnosti, ustvarjalnosti in predanosti. Verjamemo, da bo Zala našo blagovno znamko Rosmarino še dodatno povzdignila na višji nivo. In z uradnim začetkom, predstavljamo tudi kdo je Zala Pungeršič v resnici. 

 

Več o Zali: želi ostati avtentična, a dodati sodoben “twist”

Zala ni le ljubiteljica kuhanja, je umetnica v kuhinji. Prihaja iz Dolenjske in je vsakič ponosna na svoje korenine, ki ji dajejo tudi navdih pri vsakdanjem kuhanju. Njen edinstven kuharski pristop združuje tako tradicionalne metode, kot tudi sodobne “twiste”, s čimer so njene jedi vizualno osupljive in predvsem okusne.

Rosmarino x Zala Pungeršič

Zakaj sta Zala in Rosmarino popoln par

Zala je sinonim za predanost kulinarični izkušnji. Točno to popolnoma sovpada z vrednotami naše blagovne znamke Rosmarino: strast do kuhanja, najboljše sestavine in razkrivanje receptov, ki jih zmore resnično vsakdo. Rosmarino je bil vedno več kot blagovna znamka, ki ponuja asortima kuhinjskih izdelkov. Verjamemo, da vaš čas v kuhinji povzdignemo v nepozabno kulinarično popotovanje in Zala nam bo pri tem le še priskočila na pomoč. 

 

Kaj lahko pričakujete?

Zala bo z vami delila nasvete, recepte in najglobje skrivnosti, s katerimi boste lahko domače jedi povzdignili na višji nivo in prepričali svoje goste. In uganite kaj? Vsi ti recepti bodo pripravljeni v kuhinjski posodi Rosmarino. 

Ekskluzivna ponudba: promocija 2+1 GRATIS na posodo Rosmarino

Ob začetku partnerstva razkrivamo še posebno promocijo, ki je ne boste želeli zamuditi. Za omejen čas ob nakupu 2 kosov posode Rosmarino, prejmite 1 popolnoma BREZPLAČNO! Ta >>ponudba<< je fantastična priložnost, da nadgradite svojo kuhinjo in začnete lastno kulinarično popotovanje z Rosmarino in Zalo.

Izberite svojo novo posodo >>

Rosmarino x Zala Pungeršič

Ostanite z nami

Sodelovanje Zale Pungeršič in Rosmarina je več kot le amsasadorstvo. Je združitev vizij in vrednot, ki poudarjajo bistvo tega, kar bi moralo biti kuhanje – strast do okušanja novih jedi, oblika umetnosti, predvsem pa druženje v kuhinji z vašimi najbližjimi. 

Pripravite ponvice in kuhalnice, gremo kuhat’! 

Rosmarino x Zala Pungeršič

Deli objavo:


Tvoj komentar


* obvezna polja