5 razlogov za nakup v spletni trgovini vitapur.si

1. Varen in enostaven nakup

Nakupovanje v spletni trgovini www.vitapur.si je popolnoma varno, saj izpolnjujemo sodobne varnostne standarde spletnih trgovin. Osebni in transakcijski podatki se prenašajo po SSL povezavi, ki omogoča varno in brezskrbno spletno nakupovanje.
V skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) smo zavezani k varovanju zasebnosti naših uporabnikov.Več o varnosti na spletni trgovini>>


Enostaven nakup

Nakupovanje poteka enostavno in hitro, opravite ga samo v 4-ih preprostih korakih. Če imate ob naročanju izdelkov kakršna koli vprašanja, nam lahko pišete na [email protected] ali preprosto pokličete našega svetovalca na 05 93 42 787 (vsak delavnik med 8.00 in 16.00 uro). Več o naročanju izdelkov>>

2. Ugodni plačilni pogoji

V spletni trgovini www.vitapur vam nudimo različne načine plačila: 

 • plačilo po povzetju,
 • plačilo po predračunu,
 • plačilo s plačilno oz. kreditno kartico,
 • plačilo preko PayPal-a, 
 • plačilo na do 4 obroke, brez obresti,
 • plačilo na 12 obrokov preko direktne obremenitve. 

3. Dostava izdelkov in poštnina

Vitapur nudi dostavo izdelkov z navadno pošto preko pogodbenega partnerja Pošta Slovenije. 95 % izdelkov, naročenih do 12. ure, bo pri vas že naslednji delovni dan, najkasneje pa v roku treh delovnih dni.Izjema so le izdelki, ki jih izdelujemo po posebnem naročilu ali trenutno niso na zalogi. 

Več o dostavi in višini poštnine>>

4. 100% garancija na zadovoljstvo - nakup brez skrbi

 • 100% garancija na zadovoljstvo
  Vitapur zagotavlja nakup brez skrbi, saj smo zavezani k nudenju najboljšega servisa za naše kupce. Če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni.

 • Dokazana kakovost
  Pri kakovosti ne sprejemamo kompromisov. Vsi izdelki so narejeni iz najboljših materialov, pri čemer težimo k naravnim materialom.

 • Kar 30-dnevno testiranje ležišč
  Katero koli ležišče Hitex lahko testirate kar 30 dni. Če vam ležišče ne ustreza, ga lahko v tem roku vrnete ali zamenjate z bolj ustreznim.
 • Brezplačna pomoč
  V primeru dodatnih vprašanj, želene pomoči ali v primeru morebitnega nezadovoljstva oz. potencialnih reklamacij se lahko kadar koli obrnete na nas, mi pa bomo v najkrajšem možnem času pomagali odgovoriti na vaša vprašanja in razrešiti nastale težave. Več informacij o vračilu izdelka, garancijah in reklamacijah lahko najdete v splošnih pogojih

5. Kakovost

V podjetju Vitapur vse kar počnemo, počnemo  s strastjo in prepričanjem, da lahko kupcem ponudimo najboljše. Naše poslanstvo je razvijati izdelke, ki ljudem dvigujejo kakovost življenja. S kakovostnimi izdelki za dom si prizadevamo, da bi ljudje živeli bolje in bolj zdravo. Smo največji proizvajalec ležišč v Sloveniji, sicer pa svojim strankam ponujamo izdelke za ves dom. Vsem je skupno, da so kakovostne izdelave in iz najboljših materialov. Pri kakovosti ne sprejemamo kompromisov. Kupcem ponujamo samo izdelke za katere sami verjamemo, da ustrezajo najstrožjim merilom kakovosti. Največ pozornosti namenjamo prav vam, našim strankam, vašim potrebam in željam. Prisluhnemo vsaki vaši želji in poiščemo način, kako jo bomo v največji meri izpolnili. Dokaz je več kot 575.000 zadovoljnih strank, po vsej Sloveniji.