0

Hitex Ležišče Hitex Antistress Royal 30

-40%
 
 
Ležišče Hitex Antistress Royal 30
Konec slabega spanja. Ležišče Antistress Royal je s 30 cm nadstandardno visoko ležišče, ki vam bo po napornem dnevu pomagalo do sprostitve. Celoten opis »
Od

Redna cena: 599,90 €

359,94 €

Na obroke:

4 x 89,99 €

* Zahtevano

Na zalogi

Svetovanje o pravilni izbiri ležišča

Ležišče Hitex Antistress Royal 30

Posoda Rosmarino Black Lava Stone

 

Velji nakup = večji prihranek

Opis

Nadstandardno visoko ležišče s 30 cm s kombinacijo najboljših materialov zagotavlja sproščujoč spanec noč za nočjo. Žepkaste vzmeti, klasična poliuretanska pena in gel spominska pena, ki onemogoča pregrevanje telesa.

Jedro iz naprednih žepkastih vzmeti za spanec z manj premikanja

Jedro ležišča sestavljajo žepkaste vzmeti, ki se točkovno prilagajajo telesu, saj je vsak del telesa podprt s svojim žepkom. Napredne žepkaste vzmeti namreč omogočajo odzivnost samo tistih vzmeti, na katere pritiska telo, zato je hrbtenica zmeraj poravnana in v pravilni legi, ne glede na položaj telesa med spanjem.

Pomembna prednost individualnih, žepkastih vzmeti je, da le-te pravilno in nemoteče uravnavajo lego dveh oseb na zakonski postelji, tudi če je med vami in partnerjem velika razlika v teži. Tako omogoča več udobja, zunanje negativne dejavnike, ki vplivajo na vašo kakovost spanca, zmanjšuje na minimum. Zaradi sistema žepkastih vzmeti boste spali mirneje in udobneje, ne glede na to, če vaš partner pogosto menjuje spalne položaje.

Novo pri Vitapurju! Sprostitev z ležiščem Antistress Royal – žepkaste vzmeti, poliuretanska pena in plast gel spominske pene

Ležišče Hitex Antistress Royal ob žepkastih vzmeteh sestavlja še klasična poliuretanska pena, ki zagotavlja še večje prilagajanje in plast gel spominske pene, ki regulira temperaturo in onemogoča, da bi se telo med spanjem pregrevalo. Tako bo spanec tudi za tiste, ki jim je rado vroče, veliko prijetnejši in znosnejši.

7 con – odlična podpora in pravilen položaj telesa

Ergonomsko ležišče je po dolžini sestavljeno iz 7 različnih trdot. Pravilno razporejeni različno trdi posamezni predeli ležišča zagotavljajo pravilno podporo vašemu telesu. Največji pritiski telesa na ležišče so v območju ramen, zato mora biti trdota ležišča v tem predelu najmanjša. Ker telo v ledvenem predelu potrebuje največjo oporo, pa mora biti ležišče na tem mestu najtrše. Tako ima vaša hrbtenica obliko ravne črte in pravilen fiziološki položaj, kar jo pomaga razbremeniti. Hrbtenica je namreč eden izmed najbolj pomembnih in hkrati najbolj obremenjenih delov telesa.

Tkanina s posebnim načinom tkanja za sproščujoč spanec

Vaše telo bo popolnoma razbremenjeno, saj je tkanina ležišča tkana na prav poseben način, ki deluje na vaše telo sproščujoče, kar se odlično prileže po napornem dnevu.

MOŽNOST PLAČILA NA OBROKE

Plačilo na do 4 obroke preko položnice brez obresti in brez pretirane papirologije. Plačilo na obroke brez obresti lahko uredite ob nakupu preko spletne trgovine www.vitapur.si, v vsaki trgovini Vitapur-Hitex po Sloveniji ali ob naročilu preko telefona 03 757 14 40. Na spletni strani lahko med samim postopkom nakupa enostavno izberete nakup na obroke brez obresti in oddate naročilo. Po prejemu naročila vas bomo kontaktirali in uredili vse potrebno. 

Nakup brez skrbi – 30-dnevno testno obdobje in garancija

Ležišče ima 30-dnevno testno obdobje. V tem času ga lahko preizkušate in se v miru prepričate ali vam ustreza. Če boste ugotovili, da vam ne ugaja, ga vrnite v 30 dneh od dneva nakupa in brez vprašanj vam bomo povrnili vaš denar.

Ob nakupu ležišča prejmete tudi 2-letno garancijo.

Dodatne informacije

Glavne značilnosti
  • Jedro iz naprednih žepkastih vzmeti in poliuretanske pene: za idealno podporo in miren spanec.
  • Vrhnja plast ležišča s posebno gel spominsko peno: onemogoča pregretje telesa in regulira temperaturo.
  • Nadstandardna višina ležišča: 30 cm za popoln spanec.
  • Tkanina ležišča s posebnim tkanjem: deluje sproščujoče in prijetno razbremeni telo.
  • 7 con: za pravilno podporo vaši hrbtenici.
  • 30-dnevno testno obdobje: ležišče lahko testirate in se prepričate, ali vam ustreza.
  • Možnost plačila na do 4 obroke.
  • Dimenzije: 90 x 200, 160 x 200, 180 x 200 cm.
  • Proizvedeno v Turčiji.

Razlogi za nakup

30-dnevni test ležišč

Da boste lahko prepričani, če vam ležišče zares odgovarja je 30-dnevno testno obdobje dovolj, da se prepričate.

7-consko ležišče

7-consko ležišče pravilno podpira celotno telo. Vsaka cona poskrbi za optimalno podporo različnih delov telesa in se jim popolnoma prilagodi.

Garancija na zadovoljstvo

Vaš nakup ni tvegan. Garancija na zadovoljstvo vam omogoča 14-dnevno testiranje izdelkov. Če vam ne odgovarjajo, jih lahko vrnete na naše stroške.

Plačilo na obroke

Pri nakupu nad 58 eur lahko kupujete tudi na obroke. Maksimalno število obrokov je 4, pri nakupu ležišč iz lateksa pa do 12.

Vodnik za izbiro ležišča

Če niste prepričani, katero ležišče bi vam odgovarjalo, potem smo vam pripravili vodnik, da bo vaša izbira lažja.

Plačilo, dostava in vračila

Plačila: Izbirate lahko med naslednjimi načini plačila: plačilo po povzetju,  plačilo na obroke - BREZ OBRESTI, plačilo po predračunu,  plačilo s plačilno oz. kreditno kartico.
 

Dostava: Vitapur nudi dostavo izdelkov z navadno pošto preko pogodbenega partnerja Pošta Slovenije. 95 % izdelkov, naročenih do 12. ure, bo pri vas že naslednji delovni dan, najkasneje  pa v roku treh delovnih dni. Če dostava ni mogoča v predvidenem roku, vas o tem obvestimo in vam sporočimo prvi možen datum dostave. Višina stroškov dostave 
 

Izdelki izdelani po naročilu: Za izdelke, ki jih izdelujemo po naročilu (ležišča iz lateksa in ležišča z vzmetmi, merino in kašmir nadvložki, merino in kašmir odeje, letvena dna Hitoflex: fiksno, nastavljivo, električno in Regular Lux) velja dobavni rok 7 delovnih dni oz. po dogovoru. 

100% garancija na zadovoljstvo: Vitapur zagotavlja nakup brez skrbi, saj smo zavezani k nudenju najboljšega servisa za naše kupce. Če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni. Razen ležišča, katera lahko vrnete v roku 30 dni.

Ocene in mnenja

Oceni izdelek