VITAPUR postal najboljša spletna trgovina v Sloveniji!

Izjemno smo ponosni in počaščeni, da je naša spletna trgovina Vitapur ponovno zablestela na tekmovanju Web Retailer Award, oz. Spletni trgovec leta. Letos kot zmagovalec v kar 2 kategorijah.

vitapur.si - Najboljša spletna trgovina v Sloveniji

Izmed 381 prijavljenih spletnih trgovin v Sloveniji, je spletna trgovina Vitapur sprva prišla med 220 finalistov, v zadnjem dejanju pa se povzpela na vrh z najvišjo nagrado »Web Champion Award« oz »Spletni trgovec leta 2020« in nagrado še v kategoriji »Home & Garden«

Zahvaljujemo se 40-članski strokovni komisiji, ki je dosledno opravila svoje delo in izmed toliko prijavljenimi spletnimi trgovinami, našla številne kriterije, ki so različno konkurenco spletnih trgovin karseda kategorizirale in upoštevale tudi evropske standarde varnega nakupovanja. Nenazadnje pa se zahvaljujemo tudi vsem vam, našim zvestim kupcem, ki vsakodnevno in z vsakim klikom ženete našo Vitapur ekipo še dlje, da vam na vsakem koraku  ponujamo še boljšo in bolj dovršeno spletno izkušnjo nakupovanja.

Tekmovanje Web Retailer Award 2020 (oz. Spletni trgovec leta) se normira kot tradicionalno, saj že od leta 2012 izbira med najboljšimi prijavljenimi tekmovalci na zelo konkurenčnem piedestalu spletnih trgovin. Čestitamo seveda tudi vsem ostalim udeležencem in nagrajencem.