1+1 GRATIS Vzglavniki, odeje, posteljnina in plažne brisače v akciji 1+1 gratis. Izkoristite zdaj ->
Iščite po celotni trgovini ... Kontaktni telefon

Vaša košarica je trenutno prazna.

Skupni znesek nakupa (z DDV): 0,00 €
Na blagajno
Meni
-38% Bestseller Bestseller
 
-38%Bestseller Bestseller
Lonec za kuhanje pod tlakom s pametno pokrovko Rosmarino 5 l - 24 cm
-38%Bestseller Bestseller

Rosmarino Lonec za kuhanje pod tlakom s pametno pokrovko Rosmarino 5 l - 24 cm

6 Mnenja
 • Lonec za kuhanje pod tlakom premera 24 cm iz kakovostnega aluminija.
 • Skrajša čas kuhanja za 50 % in prihrani do 70 % energije.
 • Z dvigom pokrovke lahko kadarkoli preverite okus, dodate sestavine ali premešate.
 • Neoprijemljiv gladek mineralni premaz za kuhanje z manj maščob.

* Zahtevano

Od
Redna cena: 79,90 €
49,90 € -38%
Na zalogi Predvidoma bo izdelek pri vas v 2-3 delovnih dneh.
Znižana dostava, samo 2,99 €.
14-dnevna garancija zadovoljstva Zagotavljamo nakup brez skrbi, če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni.
Potrebujete pomoč?
Pokličite na: 03 292 79 90 Začnite: Spletni pogovor Pišite na: [email protected]

Lonec za kuhanje pod tlakom Rosmarino premera 24 cm iz kakovostnega aluminija omogoča hitrejše, varno in bolj zdravo kuhanje pod nizkim tlakom. Lonec lahko uporabljate za kuhanje pod pritiskom, soparjenje ali dušenje s čimer živila ohranijo več hranljivih snovi, vitaminov in mineralov. Hkrati pa ga lahko uporabite tudi za običajen način kuhanja, s pokrovko ali brez. Lonec za kuhanje pod tlakom vam bo skrajšal čas kuhanja za več kot polovico in prihranil kar do 70 % energije. Za razliko od večine tovrstnih loncev se živila zaradi neoprijemljivega mineralnega premaza lonca na dno ne prijemajo. Primeren je za vsa kuhališča, tudi indukcijo in enostaven za pomivanje.

prerez
prerez

prerez

  1. Pametna pokrovka za hitro kuhanje in dušenje.
  2. Silikonska obloga za neprodušno zaprtost.
  3. Gladek mineralni premaz za neoprijemanje hrane na posodo.
  4. Ergonomski ročaj za izjemno enostavno rokovanje s pokrovko.
  5. Gladek mineralni premaz za neoprijemanje hrane na posodo.
  6. Jedro lonca iz visokoprevodnega aluminija za hitro segrevanje in kuhanje. 

Vsestransko sodobna posoda za raznoliko uporabo in skrajšan čas priprave hrane

Za zdrav, a hkrati hiter življenjski slog lonec predstavlja učinkovito kuhanje pod pritiskom ali soparjenje, s čimer ohranite vse atribute hrane: okus, vonj in barvo. Čas kuhanja se prepolovi za polovico in prihrani kar do 70 % manj energije kot kuhanje z navadnimi lonci. Lonec bo navdušil tako kuharske začetnike, kot izkušene kuharje. Zaradi njegove vsestranske uporabe boste lahko pripravljali okusne enolončnice, juhe, rižote in ostale kuhane obroke po vašem okusu - vse v eni posodi!
Vsestransko sodobna posoda za raznoliko uporabo in skrajšan čas priprave hrane
Samostoječa steklena pokrovka, ki jo lahko dvignemo in opazujemo pripravo jedi

Samostoječa steklena pokrovka, ki jo lahko dvignemo in opazujemo pripravo jedi

Priročni del seta je steklena pokrovka, ki vam omogoča še boljšo izkušnjo kuhanja in občutek nadzora, s čimer lahko kadarkoli preverite okus, dodate sestavine ali premešate jed. Na pokrovki se nahaja tudi ventil za sproščanje tlaka, ki bo omogočil, da bo vaše kuhanje karseda varno. Samostoječo pokrovko lahko na pult odložite tudi v vertikalni smeri, kar vam bo olajšalo kuhanje. S tem boste prihranili tudi prostor na delovnem pultu.

Izbrani kakovostni materiali za hitro kuhanje in dolgo življenjsko dobo posode

Telo lonca sestavlja plast aluminija, ki velja za izredno dober prevodnik toplote, posoda se tako hitreje segreje, tudi na manjši temperaturi. Kuhanje v aluminijasti posodi je energijsko varčneje in okolju bolj prijazno. V notranjosti je na plast aluminija nanesen sredinski mineralni premaz za trdnost in odpornost, ki ščiti aluminij in ga varuje pred kemikalijami. Na vrhu sta dodana sloja gladkega neoprijemljivega mineralnega premaza in zaščitni premaz za manj prijemanja in kuhanje z minimalno količino maščob.
Izbrani kakovostni materiali za hitro kuhanje in dolgo življenjsko dobo posode
Neoprijemljiv gladek mineralni premaz za brezskrbno izkušnjo kuhanja

Neoprijemljiv gladek mineralni premaz za brezskrbno izkušnjo kuhanja

Notranjost lonca je premazana s posebnim neoprijemljivim premazom, ki omogoča naraven način kuhanja in pečenja. Zaradi svojih izjemnih lastnosti je pri kuhanju potrebna minimalna količina maščob, hrana pa tako obdrži vse svoje hranljive snovi, vitamine in minerale. Za vzdrževanje kakovosti premaza priporočamo uporabo lesenih ali silikonskih pripomočkov.

Primeren za uporabo na vseh vrstah kuhalnih površin, tudi indukciji

Zaradi izjemnih prevodnih lastnosti materialov posode ni treba pregrevati za maksimalno učinkovitost in hitro kuhanje. Na indukcijskih štedilnikih priporočamo uporabo na dveh tretjinah moči kuhališča. Lonec uporabljajte na indukcijski plošči, ki po velikosti ustreza premeru dna lonca.
Primeren za uporabo na vseh vrstah kuhalnih površin, tudi indukciji
Zakaj izbrati
 • Največja prednost kuhanja pod nizkim tlakom je hitra in zdrava priprava živil, ki tako ohranijo vse hranljive snovi, vitamine in minerale. Kuhanje je hitrejše in predvsem bolj varčno kot pri ostalih loncih.
 • Inovativna pametna pokrovka vam bo olajšala kuhanje, saj jo enostavno dvignete, dodate sestavine ali preverite okus in ponovno zaprete.
 • Neoprijemljiv mineralni premaz omogoča kuhanje z minimalno količino maščob, pripravljena hrana bo okusna, zdrava in bo med kuhanjem zadržala vse potrebne hranljive snovi.
 • Jedro iz aluminija s tremi zaščitnimi premazi poskrbi za hitro in učinkovito segrevanje posode, s prihrankom na času in energiji.
 • Primeren za uporabo na vseh vrstah kuhalnih plošč, tudi na indukciji in v pomivalnem stroju.
Vzdrževanje

Lonec je potrebno pred prvo uporabo temeljito očistiti. Uporabite vročo vodo, sperite vso površino s čisto vodo in lonec posušite. Ne pregrevajte prazne posode. Pred pomivanjem pustite, da se posoda popolnoma ohladi. Posode ne drgnite z ostrimi in s kovinskimi predmeti (npr. žičnata gobica) ali grobih in abrazivnih čistil. Po vsaki uporabi očistite lonec na znižan pritisk, tako da se ostanki hrane ne bodo posušili in se prilepili na lonec. Če je ventil za sproščanje tlaka zelo umazan, ga lahko odvijete pod pokrovom, ga očistite in ponovno privijte. Pomivanje v pomivalnem stroju je dovoljeno le za lonec in ne pokrovko, saj lahko tesnilo postane trdo in onemogoči, da se lonec povsem zatesni. Za daljšo življenjsko dobo posode priporočamo ročno čiščenje. Pri kuhanju upoštevajte premer dna posode, da kuhališče ne presega premera dna. To dosledno upoštevajte pri indukciji. S posodo ravnajte previdno, da ne pride do mehanskih poškodb.

Plačilo, dostava in vračila
Hitra dostava

Vitapur nudi dostavo izdelkov z navadno pošto preko pogodbenega partnerja Pošta Slovenije. 95 % izdelkov, naročenih do 12. ure, bo pri vas že naslednji delovni dan, najkasneje  pa v roku treh delovnih dni. Če dostava ni mogoča v predvidenem roku, vas o tem obvestimo in vam sporočimo prvi možen datum dostave. Višina stroškov dostave 

Nakup brez tveganja

Zagotavljamo nakup brez skrbi, saj smo zavezani k nudenju najboljšega servisa za naše kupce. Če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni. Razen ležišča, katera lahko vrnete v roku 30 dni..

Različni načini plačila

Izbirate lahko med naslednjimi načini plačila: plačilo po povzetju,  plačilo na obroke - BREZ OBRESTI, plačilo po predračunu,  plačilo s plačilno oz. kreditno kartico in plačilom preko PayPal-a.

Podrobnosti
 • Material posode: aluminij.
 • Material ročaja: bakelit. »zaklepni ročaji«.
 • Ergonomski ročaj: da.
 • Ročaj, ki se ne pregreva: da.
 • Premaz: neoprijemljiv 3-slojni mineralni premaz.
 • Uporaba na indukcijski plošči: da.
 • Uporaba na steklokeramični plošči/plinu/električni kuhalni plošči: da.
 • Uporaba v mikrovalovni pečici: ne.
 • Uporaba v pečici: ne.
 • Pralno v pomivalnem stroju: posoda da, pokrovka ne (zaradi tesnila ni priporočljivo).
 • Brez PFOA: da.
 • Premer posode: 24 cm.
 • Premer dna: 24 cm.
 • Dimenzija: 40 x 24 x 19,5 cm.
 • Uporabna prostornina: 5 l.
 • Prostornina do roba: 5,1 l.
 • Garancija: 2 leti.