Božična mrzlica: 4 tipi daril za 4 različne tipe ljudi

  • 18. 12. 2018
Božična mrzlica: 4 tipi daril za 4 različne tipe ljudi

Nakupovalna središča v adventnem času pokajo po šivih! Vsi ponujajo lepa, bleščeča darila, okraske! Znajdemo se v kaosu razprodaj in znižanih cen, naša nakupovalna košara pa ostane prazna, medtem ko vsi že veselo dodajajo na velike pakete bogate pentlje! Je tudi vam to znano?

Za vas smo pripravili nekaj idej, za enostavna, a izjemno uporabna darila, ki bodo dobro služila skozi celotno leto in poskrbela, da bo vaš dom zažarel v najlepši luči.

Darila za strastne kuharje

Za vse vas, ki imate doma vsaj enega chefa je Vitapur pripravil pravo malo zakladnico božičnih in novoletnih daril! Z našimi pekači bo iz vaših pečic še posebej omamno dišalo ob pripravi najljubše babičine potice ali pa prazničnih muffinov, ki bodo s sladkorno glazuro še posebej zaželen prigrizek pri božični večerji.

Da pa darilce ne bo izgledalo preveč pusto, mu lahko dodate še set kuhinjskih krp ali gospodinjsko rokavico. Krpe bodo s svojo izjemno kompaktnostjo poskrbele, da bodo vodo maksimalno vpile ter ohranile posodo ter kuhinjski pult suh in čist. Z rokavicami pa boste zaščitili svojega dragega kuharja, da se pri peki najboljših jedi ne opeče!

Darila za vaše palčke in palčice

Tudi letošnji december smo našo ponudbo obogatili z izdelki, ki bodo navdušili vaše najmlajše - čar božiča je namreč tudi v tem, da nas pod smrečico čakajo praktična in lepa darilca z motivi zime in božiča.

Še tako majhni navihanci bodo veseli Svilanitovega kopalnega plašča, s katerim bo nega v kopalnici veliko bolj enostavna! Za bolj razigrane najmlajše pa seveda pestra ponudba vedno iskanih in zaželenih KOCK za sestavljanje Kiddo Box.

Darila za raziskovalce

Darila za aktivne raziskovalce

Med vsemi nami je kar nekaj raziskovalcev in avanturistov, ki radi proste dni preživljajo v naravi in se tako odklopijo od zunanjega sveta ter pozabijo na tegobe in težave v službi, s pomočjo odkrivanja in raziskovanja novih kotičkov - v vseh letnih časih!

Prav je, da tudi oni dobijo primerno darilo, ki jih bo spremljalo skozi celo leto. Nož za preživetje NES je praktično in uporabno darilo. Še kako prav bo prišlo med poletnim ribolovom, jesenskim nabiranjem gob ali zimskim obiskom gozda, da bi nabrali nekaj naravnih okraskov za adventni čas. Če vaš domači raziskovalec bolj prisega na manjše rešitve z možnostjo uporabe ‘več v enem’ pa je zanjo ali zanj primerno darilce žepni nož NES. Prav tako avanturistom vedno pride prav dobra čelna svetilka.

Darila za nežnejši spol in nežne po srcu

Če je vaš zagon v dnevu to, da se radi sproščate in uživate v ljudskosti udobja, je pri izbiri darila za vas treba še posebej skrbno načrtovati. Treba je uskladiti, da vas pod božičnim drevescem čakajo udobne in sproščujoče stvari. Od odejic, omamno dišečih svečk, toplih copat in vse do prečudovitih mehkih posteljnin!

Vse to vam omogoča naša pestra ponudba! Bogat dekorativni program je prava zakladnica idej za izvirna in udobna darilca. Osvežena zimska kolekcija posteljnin pa bo prepričala zagotovo vse tiste najzahtevneše, ki v svoji spalnici ne dopuščajo napak!

Glede na to, da smo vam pripravili nekaj lepih idej za praznična darila, podelite z nami še vaše izkušnje: kako se vi lotite nakupovanja prazničnih daril? Imate vi kakšno idejo za praktično in uporabno darilo, za najbližje? Povejte nam na Facebooku, pišite nam na Instagramu! <3

Začarajmo si skupaj prečudovite praznike!

Deli objavo: