Praznični horoskop: darila za dvojčke in rake

  • 30. 11. 2018
Praznični horoskop: darila za dvojčke in rake

Če vas zanima, kako praznični duh dojemajo dvojčki in raki ter kakšne so njihove želje za vesele decembrske dni in obdarovanje, potem preberite praznični horoskop. Morda boste dobili tisto pravo idejo za prijetno presenečenje svojih najbližjih. 

Raki

Raki že v novembru razmišljajo, kako bi dekorirali dom v prazničnem decembru oz. kar čez vso zimo. Udoben naslanjač je pri njih nujen, zato če ga še niso kupili, si ga bodo decembra zagotovo podarili za darilo ali pa jih bo presenetil kdo od bližnjih.

Ker se raki na praznike pripravljajo že dlje časa, jih praznična mrzlica nikoli ne spravi v stres. Če se malo pošalimo, so raki na veseli december pripravljeni že od julija. Darila imajo vedno pravočasno izbrana in zavita, tako da se lahko v prazničnem času v miru pripravijo na peko piškotov in ostalih dobrot. Na praznično veselje torej nikakor ne bodo čakali na zadnjo minuto, ampak se mu prepustijo takoj, ko je to mogoče.

In kakšno darilo bi najbolj razveselilo rake? Takšni in drugačni dekorativni okraski za stanovanje, med njimi zagotovo dišeče sveče prazničnih vonjev, morda novo stensko ogledalo, brez dvoma pa se bodo razveselili:

Njihove najljubše barve so bela, srebrna, svetlo rumena in bež. Z mehkimi dekorativnimi vzglavniki in odejami svetlih barv nikakor ne morete zgrešiti, prav tako pa je odlično darilo tudi kakšna brisača s prazničnim motivom ali pa kakovosten kopalni plašč, ki jih bo s svojo mehkobo razvajal po napornih prazničnih dneh.

Praznicna darila za rake

  1. Topla dekorativna odeja in vzglavnik Vitapur premium
  2. Božična brisača z vezenim snežakom Svilanit Noel
  3. Uniseks frotirni kopalni plašč s kapuco Prima

Dvojčki

Praktična darila za aktvine dvojčke

Decembrski prazniki so dvojčkom preprosto pisani na kožo in jih povsem prevzamejo. Tematska oblačila so dober uvod v praznično sezono, zato dvojčki preprosto obožujejo tople puloverje, potiskane z jelenčki, smrečicami in ostalimi prazničnimi motivi. Ne bodo se branili, če bodo dobili takšnega v dar.

Če dvojčki za praznike niso na potovanju, pa z mislimi vseeno zatavajo v tople kraje, novim pustolovščinam naproti. Še posebej ob obiskih družine in prijateljev, ko jih zasujejo s številnimi nepotrebnimi vprašanji, pogosto fantazirajo, da praznike preživljajo na drugi strani sveta, kjer se popolnoma sprostijo.  

Ponavadi dvojčki vikend v decembru radi rezervirajo za svoje najbližje prijatelje, ko se skupaj odpravijo na smučanje ali pa na kakšen predbožični izlet. Vsekakor je to tisti čas leta, ko se dvojčki revitalizirajo za prihajajoče leto. 

Kaj pa darila? Razveselili se bodo kakšne smučarske karte, kar pa se tiče praktičnih izdelkov, pa priporočamo slednje:

Njihove najljubše barve so svetlo rjava, bela in bež. Ker jih v noge vedno rado zebe, bodo novih toplih copat ali nogavic zagotovo veseli. Glede na to, da se večkrat odpravijo smučat ali na izlet, pa bo odlično darilo tudi termovka in športni nahrbtnik.

Praznicna darila za dvojčke

  1. Nogavice Svilanit Marshal različni modeli
  2. Copati z ovčko iz 100% merino volne
  3. Športni nahrbtnik NES
  4. Termovka za čaj, kavo in druge napitke NES

Deli objavo: