Pomen sanj: kaj sanjajo device?

  • 29. 03. 2019
Pomen sanj: kaj sanjajo device?

Device so drugo zemeljsko znamenje. Po naravi so zadržane in umirjene. Slovijo po svojem perfekcionizmu in kritičnosti tako do sebe kot drugih. V realnem življenju se pogosto ne morejo sprostiti, kar pa se jim zgodi tudi v sanjah. Njihove sanje so tako velikokrat precej trpeče, zato lahko občasno občutijo pomanjkanje energije in moči.

Na splošno o sanjah devic

V sanjah device velikokrat želijo teči, vendar pa so kot prikovane na tla in se ne morejo niti premakniti, kaj šele, da bi naredile kakšen korak. Takšne sanje lahko simbolizirajo na nižje življenjske vrednote in napačno usmerjenost v življenju. Morda so nad svojimi rezultati in dosežki v življenju razočarane in bi želele doseči več.

Njihove sanje so v veliki meri prežete s temnimi barvami, obrisi oseb in predmetov so zamegljeni in nejasni.

Device: raznolikost sanj

Čeprav morda na prvi pogled izgleda, kot da imajo device samo temne in negativne sanje, pa temu ni vedno tako.

Ženske pogosto sanjajo tudi o hiši ali stanovanju oz. o domu na splošno. To simbolizira varno zavetje in čut za družinsko življenje. Za device spanje in sanje pomenijo pravo regeneracijo, saj se nemalokrat zbudijo z velikimi rešitvami za težave doma ali v službi.

Moški predstavniki so nekoliko bolj zapleteni. V sanjah jih pogosto tlačijo more, kako jim izpadejo vsi zobje. To je povezano z njihovo nečimrnostjo in strahom pred izgubo samozavesti. Kljub vsemu pa so zelo iznajdljivi in se v sanjah rešijo še iz tako brezizhodne situacije.

Device bi se včasih morale bolj sprostiti in se prepustiti toku življenja. To bi ugodno vplivalo tudi na njihov sanjski svet.

Deli objavo: