Praznični horoskop: darila za leve in device

  • 6. 12. 2018
Praznični horoskop: darila za leve in device

Če ste v dvomih, kaj za praznično darilo podariti levom in devicam, vas morda razsvetlijo spodnje vrstice. Levi imajo glede obdarovanja nekoliko večje želje kot device, kar pa seveda ne pomeni, da se morate tudi vi tega tako strogo držati. Vse to in še več preberite v spodnjem članku.

Device

Samo device so tiste, ki se lahko vsako leto spravijo v isti položaj, ko jih prazniki povsem z lahkoto vržejo iz tira. V tem trenutku so morda že v fazi zaskrbljenosti, saj letos poskušajo poskrbeti, da bi vse potekalo gladko. Že res, da jim pomaga obsežen seznam, a to še ne pomeni, da je planiranje zanje kaj enostavnejše.

V prazničnih časih je priporočljivo, da se preprosto umirijo, upočasnijo tempo in popijejo kakšen kozarček kuhančka. Ni potrebno, da vso odgovornost glede praznikov nosijo sami. Čas je, da tudi device začnejo uživati v veselih decembrskih dneh.

Device so načeloma varčne in ne želijo pretirano zapravljati. Tudi same glede daril nimajo posebnih želja. Zadovoljile se bodo s kakšnim rokovnikom, čeprav si morda želijo nov dodatek za svoje stanovanje ali pa kakšen kos novega oblačila. Vsake toliko časa se kaj novega seveda prileže. Če jih boste tokrat presenetili s čim posebnim, bo navdušenje še toliko večje:

Barve, ki jih najbolje predstavljajo so bež, rjava in zemeljski toni z dodatki zelene in oranžne.  Razveselile se bodo nove elegantne posteljnine, tople dekorativne odeje in vzglavnika.

Kaj si želijo device za darilo

  1. Bela bombažna posteljnina Svilanit Orchid
  2. Dekorativna odeja Svilanit Cleopatra
  3. Rjav dekorativni vzglavnik Vitapur Family SoftTouch Home z vzorcem

Lev

Lev praznike preživlja na zabavi

Za leve je praznično obdobje tisti čas, ko o vsej svečanosti razmišljajo že dlje časa. Druženje z družino in s prijatelji je na prvem mestu. Ker obožujejo dobro glasbo, je v prazničnem času obvezno na sporedu božična glasba. Levi si naredijo izbor njihovih najljubših melodij, ki jih potem znova in znova poslušajo in si tako praznično vzdušje samo še povečajo. Le kdo bi imel kaj proti, kajne?

Po tradiciji iz otroštva radi vsako leto v tem čarobnem prazničnem času obiščejo kakšno gledališko igro v domačem kraju ali pa božično-novoletni koncert. Ne le, da obožujejo praznični duh, ampak se vanj tako vživijo, da bi lahko to obdobje trajalo vsaj kakšne 3 mesece, če ne še več. Obvezen je tudi prazničen obisk stojnic z dobrotami, kjer je kuhanček obvezen, prav tako pa tudi kakšna sladica, ki se jim v tistem trenutku najbolj zahoče.

Levi svoj seznam želja za darila zbirajo že skozi vse leto. To leto jih najbolj mika kakšen nov tehnološki izdelek ali pa kakšen par čevljev po zadnji modi. Če tega ne bodo dobili, nikakor ne bodo razočarani. Razveselite pa jih lahko tudi z naslednjimi praktičnimi darili:   

Levove barve so zlata, oranžna in rumena. Ker so ljubitelji dobre hrane, bodo v kuhinji več kot dobrodošli novi pekači, iz katerih bo omamno dišalo po prazničnih dobrotah, nova kuhinjska krpa ali pa različni kuhinjski pripomočki, ki vedno pridejo prav.

Kaj kupiti levu za darilo

  1. Pekač za muffine Rosmarino Baker Gold
  2. Marelična kuhinjska krpa Svilanit Čile s črtastim vzorcem
  3. Oranžen rebrasti pogrinjek Svilanit Dotty

Deli objavo: