Pomen sanj: kaj sanjajo kozorogi?

  • 26. 04. 2019
Pomen sanj: kaj sanjajo kozorogi?

Kozorogi spadajo med zemeljska znamenja, za katera je značilna resnost, potrpežljivost in izrazita praktičnost. So zelo vztrajni in disciplinirani, kar jim pri dosegu njihovih ciljev pride še kako prav. Ker imajo zelo bujno domišljijo, se ta odraža tudi v njihovih sanjah. Tako bi za kozoroge lahko rekli, da so pravi sanjski avanturisti.

Na splošno o sanjah kozorogov

Zaradi kozorogove bujne domišljije je njihov sanjski svet izjemno pester. V sanjah namreč mrgoli dogodkov in ljudi ter najrazličnejših prizorov, ki so odraz dogajanj v budnem stanju. Kozorogi lahko velikokrat sanjajo tudi o izpadanju zob ali o prizorih, da se v javnosti znajdejo brez obleke. Tovrstne sanje so simbol, ki kaže na pomanjkanje samozavesti.

Kozorogi: raznolikost sanj

Moški kozorogi velikokrat sanjajo o padanju, ki pa ga nikakor ne morejo kontrolirati. To je lahko pokazatelj, kako organizirane osebe so v budnem življenju. Vedno imajo radi vse situacije pod kontrolo. Čeprav nad sanjami nimajo nadzora, se z njimi vedno sprijaznijo in jih na vsak način želijo razložiti.

Kozoroginje so precej bolj kompleksne osebe in take so tudi njihove sanje. V njihovih sanjah se vedno pojavlja neizmerno veliko oseb. To je lahko sporočilo, da je morda čas, da iz sanj izluščijo, katere osebe so tiste, ki jim morajo v realnem življenju posvetiti več pozornosti in jim nameniti več svojega časa.

Ker imajo kozorogi slabše razvito intuicijo, jo uspešno nadomeščajo sanje s številnimi sanjskimi simboli, ki si jih nato le pravilno razložijo.

Deli objavo: