Praznični horoskop: darila za kozoroge, vodnarje in ribe

  • 20. 12. 2018
Praznični horoskop: darila za kozoroge, vodnarje in ribe

Še zadnja trojka astroloških znamenj. Le kaj pravi praznični horoskop za kozoroge, vodnarje in ribe? Še vedno imate čas, da se odpravite po nakupih in za vsakogar izberete tisto pravo darilo.

Kozorog

Kozorogom ni nič pomembnejše kot to, da praznike preživijo s svojo družino. Pravi praznični duh občutijo, ko so obkroženi z bližnjimi, pa četudi so med njimi »nadležni« sorodniki, ki jih vidijo samo enkrat na leto. Vse, kar šteje, je, da je za praznike zbrana vsa družina.

Ogromno časa namenijo iskanju popolnega darila za bližnje, prav tako pa tudi komaj čakajo, da darila podarijo. Za mnoge je praznični čas stresen, vendar ne za kozoroge. Za njih je to obdobje, ko si napolnijo baterije za prihajajoče leto.

Kozorogi ponavadi dolgo razmišljajo, kaj bi si letos zaželeli za darilo, toda na koncu se vedno odločijo za nekaj preprostega. Zagotovo nekaj praktičnega, kar bodo lahko uporabljali vsak dan, kot recimo nova denarnica ali pohodni čevlji.

Kozorogove barve so zemeljski toni in siva barva. Pod smrečko jim pustite kak mehek dekorativni vzglavnik ali odejo ter kakšne izdelke za prosti čas.

 Praznična darila za kozoroge

  1. Rjav vzorčast dekorativni vzglavnik Vitapur Premium
  2. Siva dekorativna odeja/vzglavnik Vitapur Family SoftTouch 4v1
  3. Večnamenska vrečka ruzoček NES

Vodnar

Vodnarji obožujejo praznično sezono

Vodnarji obožujejo praznično sezono, od vsega pa jih vendarle najbolj veseli začetek novega leta. V novo leto gredo namreč radi pripravljeni. Zato si vsako leto pripravijo seznam aktivnosti, ki jih želijo v prihajajočem letu izpolniti.

Vedno so navdušeni nad odpiranjem daril in nad vsemi prazničnimi dobrotami. V prihodnje leto stopijo pozitivni, saj se veselijo novosti in dogodivščin, ki jih prinašajo novi meseci. Novo leto je tisti čas, ko resnično zasijejo v vseh možnih pogledih in stremijo k novim možnostim za uspehe. Zelo cenijo druženja s prijatelji in z družino ob kozarcu dobrega vina.

Največ štejejo izkušnje in spomini, zato si letos za darilo želijo vstopnico za kakšen velik dogodek v prihajajočem letu. Mogoče celo letalsko vozovnico za obisk prijateljev ali družine oz. za aktivne počitnice v deželah, kjer še niso bili. Resnično zadovoljstvo sicer občutijo globoko v sebi, zato seveda ne bodo razočarani tudi ob prejemu kakšnega manjšega praktičnega darila.

Vodnarjeve barve so kovinske, tudi modra in vijolična sta jim blizu. Za praznično darilo jim lahko podarite nož za preživetje v naravi, udobne nogavice ali pa prostorno potovalno torbo za brezskrbna potovanja.

 Praznična darila za vodnarje

  1. Potovalna torba Scandinavia 37L
  2. Več modelov moških in ženskih nogavic Svilanit Marshal
  3. Nož za preživetje v naravi NES

Ribe

Ribi prisegajo na tradicionalno preživljanje praznikov

Ribe obožujejo praznično obdobje, še posebej prisegajo na tradicionalen način praznovanja. To vključuje gledanje božičnih filmov 24 ur na dan, peko prazničnih piškotov in zavijanje daril za družino in prijatelje. Praznični duh jih resnično povsem prevzame.

Njihova značilnost je, da vesele praznične dni načrtujejo že veliko prej, vse od začetka novembra dalje. Ni pomembno, kako točno bodo preživeli praznike, le miza mora bit vedno dobro obložena, stanovanje okrašeno, seveda pa ne pozabijo obleči njihovega najljubšega božičnega puloverja.

Radi se izgubijo v prazničnih trenutkih. Letos jih lahko presenetite s kakšno novo knjigo ali glasbenim albumom najljubšega izvajalca. Cenijo manjše pozornosti, zato se bodo razveselili vsakega darila, ki ga bodo prejeli od svojih najdražjih.

Njihove barve so svetlo vijolična, ledeno modra, siva in nežni rjavi odtenki. Za večerne sprehode jim bo zagotovo prav prišla naglavna svetilka, za razvajanje v zavetju doma pa jih presenetite z mehkimi brisačami ali udobnimi kopalnimi plašči.

 Praznicna darila za ribi

  1. Naglavna LED svetilka NES
  2. Vijoličen kopalni plašč s kapuco Svilanit Robin
  3. Modra brisača Svilanit Fiona

Deli objavo: