Pomen sanj: kaj sanjajo levi?

  • 22. 03. 2019
Pomen sanj: kaj sanjajo levi?

Lev je drugo ognjeno znamenje. To ga označuje kot energičnega, odločnega, vztrajnega in polnega življenja. Ta njegova narava se odraža tudi v sanjah. Doživetih in burnih sanj se pogosto niti ne spomni. Če mu slednje vendarle ostanejo v spominu, pa se spomni vsake podrobnosti, kakšno stvar pa si pri razlaganju tudi izmisli.

Na splošno o sanjah levov

Levom je všeč, če so občudovani in ljubljeni. Zato niti ni tako čudno, da skozi svoje sanje pogosto poosebljajo številne super junake, ki so vedno pripravljeni priskočiti na pomoč in tako požeti sadove slave in sanjskih uspehov.

Zaradi njihove pozitivne narave so njihove sanje prepletene s toplimi barvami. Vse dogodke in osebe, ki jih sanjajo, slikajo zelo živo. V sanjah levi pogosto podoživljajo vse, kar so podoživeli čez dan, le da še veliko bolj nazorno. Tako kot v realnem življenju tudi v sanjah ne marajo kakršnega koli ukazovanja ali vsiljevanja. Njihova samozavest v sanjah še bolj pride do izraza.

Levi: raznolikost sanj

Na prvi pogled bi morda rekli, da so levi zaradi svoje odločnosti zagledani vase. Vendar pa temu ni povsem tako. So zelo tople in dostopne osebe, ti občutki pa so prisotni tudi v sanjah, pri moških in ženskah seveda na nekoliko drugačen način.   

Moški levi v sanjah podoživljajo filme, ki so si jih nedavno ogledali. Nemalokrat so to akcijski prizori in nadnaravna pokrajina, temu primerni pa so potem tudi sami dogodki. Zaradi burnih sanj so zjutraj lahko precej zmedeni. Tovrstne sanje morda nakazujejo, da se težje spopadajo s težavami v realnem življenju.

Pri levinjah je nekoliko drugače. Njihova pokrajina in dogodki v sanjah so kot iz pravljice. To nakazuje, da levinje ljubijo življenje točno takšno, kot je. V sanjah velikokrat tudi letijo, kar simbolizira njihovo svobodo oz. željo po njej.

Natančne, izostrene sanje so del levovega vsakdanjega sanjskega sveta. V sanjah se sicer ne poglabljajo pretirano vase, temveč je večji poudarek na zunanjem svetu.

Deli objavo: