Pomen sanj: kaj sanjajo strelci?

  • 19. 04. 2019
Pomen sanj: kaj sanjajo strelci?

Strelci so tretje ognjeno znamenje. Za njih je značilen pozitiven in optimističen pogled na svet, so polni energije in jih zanimajo potovanja ter spoznavanje novih kultur. Blizu jim je šport in rekreacija na splošno. Kot ognjeno znamenje imajo zelo pomenljive sanje, ki jih velikokrat odpeljejo na pravo nočno pustolovščino na neznane kraje.

Na splošno o sanjah strelcev

Strelci so že v budnem stanju pravi sanjači, ponoči pa še toliko bolj. Pogosto sanjarijo o novih destinacijah, ki bi jih želeli obiskati. Njihova avanturistična narava pa pride do izraza tudi v sanjah. Sanjajo dinamične in nazorne sanje, ki pogosto odsevajo dnevne dogodke. Njihova zaokrožena zgodba je kot film, ki ima večinoma srečen konec. Velikokrat se jim zgodi, da se ponoči zbudijo, kar pa ne moti njihovega sanjanja. Ko ponovno zaspijo, se njihove sanje preprosto nadaljujejo tam, kjer so se končale.

Strelci: raznolikost sanj

Moški predstavniki strelcev so v sanjskem svetu neustrašni heroji, ki premagajo še tako nemogočo in na videz nerešljivo situacijo. Njihove sanje so nemirne in vznemirljive, velikokrat pa pomenijo nekakšen nočni pobeg od vsakdanjega stresa v resničnem življenju. Ker obožujejo potovanja, se tudi ta tematika odraža v njihovih sanjah.

Ženske predstavnice strelcev svoje sanje navdušeno razlagajo drugim. To velja še posebej, če sanjajo kaj negativnega, saj verjamejo, da če bodo sanje nekomu povedale, se slednje namreč ne bodo uresničile. Velikokrat so predmet njihovih sanj simboli, ki veljajo kot opozorilo za njihovo zdravstveno stanje ali opozorilo, da je morda nastopil čas, da upočasnijo tempo življenja in se bolj posvetijo sebi.  

Tako moški kot ženske so vraževerni in verjamejo simbolom in sporočilom iz sanj. Ker so njihove sanje vedno zaokrožena celota, jih ni težko razložiti in analizirati.

Deli objavo: