Praznični horoskop: darila za tehtnice, škorpijone in strelce

  • 14. 12. 2018
Praznični horoskop: darila za tehtnice, škorpijone in strelce

Le kaj prazniki pomenijo tehtnicam, škorpijonom in strelcem? Vsak izmed njih praznike in obdarovanje dojema na svoj način. A vsem je skupno to, da imajo radi praznični utrip, ki mu nikakor ne sme manjkati druženje z družino in s prijatelji.

Tehtnice

Tehtnice obožujejo ves praznični blišč. Okraševanja, nakupovanja in sploh vseh prazničnih priprav se lotijo pravočasno, saj želijo biti popolnoma pripravljene.

Še posebej obožujejo okraševanje stanovanja, zato lahko pričakujete, da bo njihov dom okrašen vse od tal pa do stropa. Ker so zelo družabna bitja, jim ni težko biti gostitelj zabave. Njihove novoletne zabave so vsako leto nekaj posebnega in se jih vsi povabljeni z veseljem udeležijo. Si pa tehtnice ne predstavljajo zabave brez šampanjca, piškotov različnih okusov, božične glasbe ter seveda fotografiranja, kjer utrinke delijo na družbenih omrežjih.

Kar se tiče obdarovanja so znane po tem, da za obdarovanje prijateljem in družini namenijo toliko, kot jim namenijo oni sami. Pa vendar bi bilo dobro, da bi se včasih glede tega malo bolj sprostili. Za praznično darilo bodo zadovoljne s kakšnim novim modnim dodatkom ali kuhinjskim pripomočkom.

Tehtnicam so blizu predvsem roza, vijolična, siva in bela barva ter na splošno pastelne barve. Zaradi svoje narave se bodo zagotovo razveselile, če jim boste za praznike podarili kakšen kuhinjski predpasnik in kuhinjski pripomoček, še posebej ekstraktor hrane za pripravo okusnih in zdravih napitkov, ki se bodo po praznikih in obilnih dobrotah še kako prilegli.

 Ideje za darila za tehtnice

Podarite komplet kuhinjskega tekstila Sivlanit:

  1. Roza z pastelnimi pikami predpasnik Svilanit Dotty
  2. Ujemajoč roza prt Svilanit Dotty - roza
  3. Roza zaščitna gospodinjska rokavica Svilanit Dotty
  4. Roza košara za kruh Svilanit Dotty

Škorpijoni

Škorpijoni imajo radi minimalističen božič

Škorpijoni so na zabavah zelo zaželeni, zato jim še posebej v prazničnem času povabil ne manjka. Ker imajo močno energijo in so strastni, se na vseh zabavah deležni občudovanja. Radi so v dobri družbi in z vsakim radi poklepetajo.

Glede okraševanja se radi ravnajo po načelu manj je več in ne želijo pretiravati. Zato bo njihov dom vedno okusno okrašen, seveda pa ne bo manjkala niti kakšna božična zvezda, rastlina, brez katere si božično-novoletnih praznikov sploh ne predstavljajo.   

Praznična sezona je za škorpijone precej intenzivna v vseh ozirih. Kar se tiče finančnega stanja, je denar po praznikih njihova največja skrb, zato že sedaj razmišljajo, kako bodo varčevali. S premikom Venere v škorpijona, bodo občutili ogromno nove energije za prihajajoče mesece.

In kako je glede daril? Škorpijoni so zelo praktični, zato bodo veseli novega bluetooth zvočnika ali pa printerja (če se jim je morda ravno pokvaril).

Škorpijonove najljubše barve so siva, modra, črna in rjava. Ker imajo radi čist in urejen dom, jim lahko letos podarite tudi kakšen pripomoček za čiščenje. Ne boste pa zgrešili niti z novo posteljnino ali dekorativo.

 Praznična darila za škorpijone

Škorpijonu podari nekaj drugačnega in zanimivega:

  1. Bombažna posteljnina Vitapur Amber z modrimi in belimi črtami
  2. Bela plišasta dekorativna odeja Vitapur Premium
  3. Modra metla za čiščenje tal Scandinavia Kvikk 

Strelci

Strelci so avanturisti in so radi na prostem

Strelci so najsrečnejši, ko se v prazničnem času lahko sprehodijo po okrašenih ulicah in začutijo tisti pravi praznični utrip. Z veseljem obiščejo tudi kakšno izmed številnih zabav ali pa si s prijatelji v kinu ogledajo dober film.

Obožujejo potovanja! Naj gre za romantično, spontano eksotično, zabavno družinsko ali pa morda avanturistično potovanje, ki strelcem vsekakor predstavlja najboljšo možno sprostitev v veselih prazničnih dneh.

Glede okraševanja stanovanja in smrečice so strelci tisto znamenje, ki obožujejo različne vrste okraskov, raznih oblik in svetlikajočih se barv. V okraševanje radi vključijo tudi okraske, ki jih spominjajo na otroštvo.

Če jim boste v prazničnih dneh podarili nekaj, kar jim bo koristilo na izletih ali potovanjih, boste zagotovo zadeli v polno. Tudi vstopnica za koncert je odlična izbira.

Strelci so nedvomno pristaši svetlih in nevtralnih barv. Za udobno poležavanjem na kavču jih razveselite s toplo odejo, izberete pa jim lahko tudi darila, ki jim bodo koristila na novih avanturističnih podvigih.

Ideje za darila za strelce

Strelcu podari darila, ki jih lahko vzame s seboj na avanturo:

  1. Večnamensko orodje NES
  2. Temno siva dekorativna odeja Svilanit Dora
  3. Termovka NES
  4. Črn nahrbtnik športni NES z modrim vzorcem (20L)

 

Deli objavo: