Spletni trgovec leta 2016: Vitapur - dokazano najboljši

  • 1. 12. 2016
Spletni trgovec leta 2016: Vitapur - dokazano najboljši

70 sodelujočih, med njimi tudi Vitapur

Zaključilo se je tekmovanje Spletni trgovec leta 2016. Tekmovanje, ki se organizira že 5. leto zapored, velja za največje ecommerce tekmovanje v Sloveniji in ga organizira Shopper's Mind. sMind je blagovna znamka na področju spletnega nakupovanja, ki omogoča vpogled v trende in ozadje vedenja sodobnih potrošnikov. Njegova vloga je osredotočanje na kupca in sodoben način nakupovanja. Vsako leto na tekmovanju sodelujejo vsi najvidnejši spletni trgovci, letos jih je bilo kar 70, med katerimi je bil tudi Vitapur.

25 prestižnih ecommerce nazivov in nagradni sklad 10.000 €

Vsi prijavljeni trgovci so se potegovali za več kot 25 prestižnih ecommerce nazivov, nagradni sklad pa je skupaj znašal kar 10.000 €.

Vitapur si je med močno konkurenco zaslužil laskav naziv, in sicer smo postali Spletni trgovec leta 2016, v kategoriji Dom&Vrt.

Največja raziskava spletnega nakupovanja

S sodelovanjem za naziv Spletnega trgovca leta 2016 smo bili vključeni tudi v največjo raziskavo spletnega nakupovanja v regiji v izvedbi Shopper’s Mind in partnerske agencije Valicon. Doslej je bilo zajetih več kot 100.000 mnenj slovenskih spletnih kupcev.

Hvala za zaupanje

Tudi vi, spoštovani kupci, ste pripomogli k prejeti nagradi. Hvala, ker nam zaupate. Da prejeto nagrado ustrezno proslavimo, vam od četrtka, 1. 12, do nedelje, 4. 12., podarjamo kar dodatni 10 % popust na vse izdelke. Ne zamudite te enkratne priložnosti in nas obiščite v vaši najljubši spletni trgovini www.vitapur.si.

Deli objavo:


Tvoj komentar


* obvezna polja