⏰ DODATNIH -10%! Na že znižana ležišča in nadvložke. Prihranite ZDAJ ☛
Iščite po celotni trgovini ... Kontaktni telefon

Vaša košarica je trenutno prazna.

Skupni znesek nakupa (z DDV): 0,00 €
Na blagajno
Meni

Vitapur Likalna prevleka Vitapur HouseCare IronPro - Tropical

 • "Turbo" cona z inovativno tehnologijo za gladko drsenje likalnika.
 • Plast aluminija, ki odbija toploto in omogoča likanje oblačil samo na eni strani ter skrajša običajni čas likanja.
 • PET sloj, ki preprečuje vidne vodne madeže.
 • Praktično in preprosto pritrjevanje z elastiko na univerzalne likalne deske.

* Zahtevano

Od
19,99 €
Na zalogi Predvidoma bo izdelek pri vas v 2-3 delovnih dneh.
Znižana dostava, samo 3,99 €.
Varen nakup z MasterCard ID Check, Visa Secure in PayPal secure.
14-dnevna garancija zadovoljstva Zagotavljamo nakup brez skrbi, če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni.
Potrebujete pomoč?
Pokličite na: 03 292 79 90 Začnite: Spletni pogovor Pišite na: [email protected]

Prevleka za likalno desko IronPro bo spremenila vašo izkušnjo likanja. Vrhunska bombažna prevleka, je narejena, da traja. 5 slojev združuje kvalitetne materiale in inovativno tehnologijo. Spoznaj "turbo" cono, ki skrajša čas likanja, saj omogoča hitrejše drsenje likalnika po deski, zaupaj aluminijasti plasti, ki odlično odbija toploto, da lahko oblačila likaš le na eni strani in dosežeš popolno tkanino brez gub. Prevleka ima tudi posebej zasnovano površino za odlaganje vročega likalnika do 10 minut pri 200°C brez poškodb in je prevlečena s PET filmom, ki preprečuje kapljanje ter vodne madeže. Kombinacija naštetega optimalno poveča zmogljivost likanja in omogoča pari, da prodre globje v tkanino ter hitreje in z manj napora odstranjuje gube na oblačilih ali drugih tkaninah.

"Turbo" cona, ki omogoča gladko drsenje in skrajša običajni čas likanja.

Turbo cona je ozek pas na likalni deski, oblikovan za izboljšanje učinkovitosti drsenja likalnika. Ko z likalnikom nekajkrat podrgnete po njej, zmanjšate trenje in železna plošča likalnika bo spet gladko drsela po tkaninah. Gladko drsenje lahko aktivirate takoj ob začetku likanja in vmes, če opazite, da likalnik začenja težje drseti.
"Turbo" cona, ki omogoča gladko drsenje in skrajša običajni čas likanja.
"Parking" cona za varno odlaganje, ko naredite premor med likanjem.

"Parking" cona za varno odlaganje, ko naredite premor med likanjem.

"Parking" cona je namenjena odlaganju likalnika kar na likalni deski. Okorne kovinske poličke, podstavki oziroma pladnji so preteklost. Vroč likalnik preprosto odložiš kar na deski, brez skrbi, da bi se podloga poškodovala zaradi vročine. To območje na likalni deski je odporno na visoke temperature in omogoča odlaganje vročega likalnika pri 200 °C do 10 minut.

Inovativna tehnologija odbijanja toplote za likanje oblačil le na eni strani.

Plast aluminija to prevleko naredi nepogrešljivo, če želiš prihraniti čas in energijo pri likanju. Ta plast poskrbi za učinkovito odbijanje toplote, ki omogoča likanje oblačil le na eni strani, posledično pa krajši čas likanja. Za še boljše rezultate ima prevleka tudi tanko PET plast, ki preprečuje kapljanje in vodne madeže ter ti tako prihrani čas za vzdrževanje.
Inovativna tehnologija odbijanja toplote za likanje oblačil le na eni strani.
Enostavno pritrjevanje z elastiko.

Enostavno pritrjevanje z elastiko.

Likalna podloga se enostavno pritrdi z elastiko, ki preprečuje, da bi zdrsnila iz deske. Velikost ustreza likalnim deskam primerljivih dimenzij.
Zakaj izbrati
 • "Turbo" cona po kateri z likalnikom le nekajkrat potegneš, da dosežeš izjemno gladko, preprosto drsenje železne plošče po podlagi.
 • "Parking" cona na katero lahko brez skrbi odložiš vroč likalnik (do 10 minut pri 200°C) brez tveganja za poškodbo deske ali podloge.
 • Inovativna aluminijasta plast v podlogi odlično odbija toploto in tako omogoča brezhibne rezultate v krajšem času in tudi pri likanju oblačil samo na eni strani.
 • Preprosto in hitro pritrjevanje likalne prevleke na desko s pomočjo elastičnega robu, ki zagotavlja trdno prileganje med likanjem, tudi na deskah primerljivih dimenzij.
 • Premaz PET, ki preprečuje kapljanje in vodne madeže.
Vzdrževanje
Prevleko obrišite z vlažno krpo. Ni pralna v pralnem stroju.
Plačilo, dostava in vračila
Hitra dostava

Vitapur nudi dostavo izdelkov z navadno pošto preko pogodbenega partnerja Pošta Slovenije. 95 % izdelkov, naročenih do 12. ure, bo pri vas že naslednji delovni dan, najkasneje  pa v roku treh delovnih dni. Če dostava ni mogoča v predvidenem roku, vas o tem obvestimo in vam sporočimo prvi možen datum dostave. Višina stroškov dostave 

Garanacija na zadovoljstvo

Zagotavljamo nakup brez skrbi, saj smo zavezani k nudenju najboljšega servisa za naše kupce. Če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni. Razen ležišča, katera lahko vrnete v roku 30 dni..

Plačila po meri

Izbirate lahko med naslednjimi načini plačila: plačilo po povzetju,  LeanPay plačilo na obroke - BREZ OBRESTI  plačilo na obroke - BREZ OBRESTI (položnice), plačilo po predračunu,  plačilo s plačilno oz. kreditno kartico in plačilom preko PayPal-a.

Podrobnosti
 • Materiali: 100 % bombaž s kovinsko prevleko, 100 poliuretan, PET, poliester.
 • OEKO-TEX certifikat: da, Standard 100.
 • Vzdrževanje: z vlažno krpo. Ni pralno v stroju.
 • Bruto dimenzija: 132 x 48,5 cm.
 • Primerno za likalne deske: max. do 125 x 40 cm.
Ocene in mnenja