Samo 5 dni: Velika menjava kuhinjskih nožev STARO za NOVO – Zamenjali bomo le 1000 kuhinjskih nožev!

Samo 5 dni: Velika menjava kuhinjskih nožev STARO za NOVO

Zamenjali bomo le 1000 kuhinjskih nožev!

V Vitapurjevih trgovinah po Sloveniji in v spletni trgovini od 23. 07. do 27. 07. 2020 poteka velika menjava kuhinjskih nožev »Staro za novo«. V trgovino lahko prinesete katerikoli stari kuhinjski nož in ga zamenjate za novi kuhinjski nož Rosmarino Blacksmith's* z doplačilom le za 3,90 €. Kako sodelovati na spletu? Preberi dalje!

Zamenjali bomo le 1000 kuhinjskih nožev, zato hitro pobrskajte po svojih domačih predalih in izberite kuhinjske nože, ki jih boste najmanj pogrešali! Nato vabljeni v eno izmed naših poslovalnic Vitapur po Sloveniji ali v spletno trgovino Vitapur, kjer prirejamo veliko menjavo »Staro za novo«.

*V ponudbi je na voljo več vrst nožev (Slicer, Chef in Set dveh nožev Steak).
Kupite lahko tisti nož, ki je v danem trenutku na voljo.

Sodeluješ lahko na dva načina:

V spodnji obrazec vpišite svoj e-naslov. Na vpisani e-naslov boste prejeli kupon s kodo, ki ga izkoristite za nakup novega kuhinjskega noža Rosmarino Blacksmith's.

Ena oseba lahko prinese največ 10 starih kuhinjskih nožev in kupi največ 10 novih kuhinjskih nožev Rosmarino Blacksmith's. Akcija velja do razdelitve vseh kuhinjskih nožev.

Kako unovčite kodo za nakup kuhinjskega noža?

V spletno košarico dodajte kuhinjski nož Rosmarino Blacksmith's (Slicer, Chef ali Set dveh nožev Steak) in ob naročilu v polje PROMO KODA vpišite kodo kupona, ki ste jo prejeli na vaš e-naslov.

V trgovinah Vitapur zamenjajte stari kuhinjski nož za izbrani kuhinjski nož Rosmarino Blacksmith's (le od 23. do 27. 07. 2020)!

Zakaj zbiramo stare kuhinjske nože? Razlogov je več!

Skrhana in topa rezila
Z večkratnim brušenjem oslabimo kuhinjski nož, ustvarimo pa lahko tudi neenakomeren »kot rezila«, kar privede v slabše in manj natančno izkušnjo sekljanja živil.
Stari kuhinjski noži lahko zarjavijo
Slabši materiali nekaterih starejših kuhinjskih nožev so razlog, zakaj rezilo porjavi. Kakšen ostružek lahko dodatno poveča možnost zaužitja zdravju škodljivih snovi, hrana pa se začne prijemati na kuhinjski nož.
Stari noži nimajo ergonomskega ročaja
Stari kuhinjski noži imajo običajno ravne in ploske ročaje, ki ne omogočajo dobrega oprijema pri rezanju zelenjave, sadja, mesa ali drugih živil.

Namen akcije »Staro za novo« je spodbuditi menjavo starih kuhinjskih nožev, ki so dotrajani in manj uporabni, za nove kuhinjske nože Rosmarino.

»Smo vas prepričali in že brskate po kuhinjskih predalih?«

Naj vaše sekljanje & rezanje z novim kuhinjskim nožem Rosmarino postane vaše novo najljubše opravilo!

Sodelujte tudi vi!