SPAR točke zvestobe in posoda Rosmarino GOLD STONE

Posoda Rosmarino GOLD STONE z učinkom vročega kamna!

Vitapur in Spar tokrat svoje zveste kupce  v akciji "Sparove točke zvestobe" nagrajujeta z izjemno ugodno ponudbo vrhunske posode za kuhanje Rosmarino Gold Stone z učinkom vročega kamna. Sedaj tudi do 70% ceneje.

Akcija zbiranja točk v trgovinah SPAR in INTERSPAR poteka od 16. septembra do 25. novembra 2015.  Za vsakih 10 EUR nakupa prejmete točke zvestobe.  Zbirne kupone lahko unovčite vse do 9. decembra 2015. 

Vrhunska linija posode Rosmarino Gold Stone prinaša v sodobno kuhinjo že davno pozabljene, naravne načine priprave hrane, saj deluje kot vroč kamen. Zaradi osmih tehnološko dovršenih plasti je kuhanje v posodi Gold Stone hitrejše, čiščenje posode je lažje, okus jedi ostaja prvinsko naraven, priprava hrane pa zdravju prijazna.

Posebna prevleka, zaradi katere ima posoda učinek vročega kamna, odlično prevaja in enakomerno razporeja toploto po celotni posodi, zato je jed pripravljena hitreje.

Zaradi prevleke proti sprijemanju zadošča že minimalna količina maščobe, zato je lahko priprava hrane zdravju prijaznejša, jedi pa so okusno pripravljene v lastnih sokovih.

Posoda Rosmarino GOLD STONE je odporna proti udarcem in odrgninam ter je primerna za pomivanje v pomivalnem stroju. Jekleno dno omogoča uporabo na vseh kuhalnih površinah, tudi na indukcijski plošči*.

Posoda Rosmarino GOLDSTONE bo v še tako sodobno kuhinjo prinesla pridih pristnosti in prvinskosti.