0

Rosmarino Set 2 pekačev Rosmarino Baker Golden

-50%
Set 2 pekačev Rosmarino Baker Golden
Set 2 pekačev Rosmarino Baker Gold je s posebnim dizajnom namenjen pripravi razne hrane, od mesa, prilog do slastnih sladic. Učinek vročega kamna omogoča naraven način priprave, z bistveno manj maščobami. 2 pekača dimenzij 30 x 20 x 5 cm in 32 x 22 x 5,5 cm. Celoten opis »
Od

Redna cena: 19,98 €

9,99 €

* Zahtevano

Set 2 pekačev Rosmarino Baker Golden

85% testirancev dokazano na ležiščih Hitex boljše spi

Opis

Set 2 pekačev Rosmarino Baker Gold je z modernim dizajnom, s posebnim neoprijemljivim mineralnim premazom odličen za pripravo razne hrane.

Sodobna tehnologija z učinkom vročega kamna

Pekač Rosmarino Baker Gold z učinkom vročega kamna omogoča edinstven pristop k peki. Sodobna tehnologija do popolnosti nadgrajuje enega najstarejših in najbolj pristnih načinov priprave hrane – na kamnu. Pekač z učinkom vročega kamna omogoča najbolj naraven način peke, kar ste si ga lahko zamislili v domači kuhinji. Z njim boste sladice pripravili hitro, enostavno in predvsem zdravo – z malo maščobami.

Za pripravo hrustljavega krompirčka, mesa in sladic: peka z minimalno količino maščob in brez prijemanja

Peka s pekačem Baker Gold je enostavna, saj se hrana med peko ne prijema površine pekača. Neoprijemljiv, še trpežnejši mineralni nanos pekačev je narejen po posebnem in tehnološko naprednem postopku, ki omogoča peko brez dodatnih maščob, kar pomeni zdrav in enostaven način pripravljanja obrokov. Pripravite meso, priloge in sladice na različne načine.  

Dodelan dizajn in barva za vse kuharske navdušence

Pekača Rosmarino Baker Gold smo še dodatno oplemenitili s svetlejšo barvo, ki z dodelanim dizajnom poskrbi za izvrsten videz.

Pekač z oznako brez PFOA

Premaz pekačev Rosmarino Baker Gold ne vsebuje perfluorooktanojske kisline (PFOA), ki je dokazano škodljiva in jo nekateri proizvajalci še vedno uporabljajo za izdelavo premazov za posodo. Prav tako premaz pekača ne vsebuje drugih škodljivih snovi.Vzdrževanje

Pekača Rosmarino Baker Gold sta enostavna za čiščenje. Lahko ju operete tudi v pomivalnem stroju.

Dodatne informacije

Glavne značilnosti
  • Neoprijemljiv, mineralni premaz: brez prijemanja.
  • Odlična razporeditev toplote: enakomerno in hitrejše pečenje.
  • Izjemno odporen na visoke temperature.
  • 2 pekača: večji in manjši.
  • Brez PFOA: brez zdravju škodljivih primesi.
  • Enostavno čiščenje: tudi v pomivalnem stroju.
  • V setu 2 pekača dimenzij: 30 x 20 x 5 cm in 32 x 22 x 5,5 cm.
Sestava
Karbonsko jeklo, nerjaveče jeklo, premaz proti oprijemanju.

Razlogi za nakup

Garancija na zadovoljstvo

Vaš nakup ni tvegan. Garancija na zadovoljstvo vam omogoča 14-dnevno testiranje izdelkov. Če vam ne odgovarjajo, jih lahko vrnete na naše stroške.

Plačilo, dostava in vračila

Plačila: Izbirate lahko med naslednjimi načini plačila: plačilo po povzetju,  plačilo na obroke - BREZ OBRESTI, plačilo po predračunu,  plačilo s plačilno oz. kreditno kartico in plačilom preko PayPal-aDostava: Vitapur nudi dostavo izdelkov z navadno pošto preko pogodbenega partnerja Pošta Slovenije. 95 % izdelkov, naročenih do 12. ure, bo pri vas že naslednji delovni dan, najkasneje  pa v roku treh delovnih dni. Če dostava ni mogoča v predvidenem roku, vas o tem obvestimo in vam sporočimo prvi možen datum dostave. Višina stroškov dostave 
 

Izdelki izdelani po naročilu: Za izdelke, ki jih izdelujemo po naročilu (ležišča iz lateksa in ležišča z vzmetmi, merino in kašmir nadvložki, merino in kašmir odeje, letvena dna Hitoflex: fiksno, nastavljivo, električno in Regular Lux) velja dobavni rok 7 delovnih dni oz. po dogovoru. 

100% garancija na zadovoljstvo: Vitapur zagotavlja nakup brez skrbi, saj smo zavezani k nudenju najboljšega servisa za naše kupce. Če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni. Razen ležišča, katera lahko vrnete v roku 30 dni.

Ocene in mnenja

Oceni izdelek