Dodatnih 10% na ležišča, odeje in vzglavnike! Tudi na že znižane izdelke. Klikni tukaj >>

Vaša košarica je trenutno prazna.

Skupni znesek nakupa (z DDV): 0,00 €
Na blagajno
Meni

Vitapur Hitex Vpeto letveno dno Hitex HitoFlex - nastavljivo

  • Nastavljivo vpeto letveno dno primerno za ležišča iz pene in lateksa.
  • 5 regulatorjev trdote za prilagoditev v bočno-ledvenem predelu.
  • Iz kvalitetnega bukovega lesa.
  • Onemogoča posedanje ležišča in podaljšuje njegovo življenjsko dobo.
Od
Redna cena: 199,90 €
139,93 € -30%

* Zahtevano

Po naročilu Predvidoma bo izdelek pri vas v 7 delovnih dneh.

Izjemno trpežno nastavljivo vpeto letveno dno HitoFlex poskrbi za pravilno podporo telesa in podaljšuje življenjsko dobo vašega ležišča. Letveno dno optimalno podpira vaše telo in ob možnosti individualne nastavitve trdote v srednjem delu omogoča tudi nastavljanje višine v predelu nog in glave. Trpežni prečniki iz masivnega bukovega lesa so jamstvo za čvrstost in stabilnost letvenega dna, saj s svojo gostoto in masivnostjo odlično prenašajo tudi večje obremenitve. Postavitev letvic je osnovana tako, da omogoča optimalno zračnost po celotni dolžini ležišča, ki tako ostane suho in sveže skozi celo noč. Vpeto prožno letveno dno priporočamo za ležišča iz pene in lateksa, ki potrebujejo dodatno vzmetenje in ustrezno zračenje.

5 letvic z regulatorji trdote omogoča boljšo prilagoditev v ledveno-bočnem predelu

5 letvic z regulatorji trdote omogoča boljšo prilagoditev v ledveno-bočnem predelu

Posteljno dno HitoFlex sestavlja 28 prožnih letvic. 5 letvic v ledvenem in bočnem predelu omogoča možnost individualne nastavitve trdote. V ledvenem predelu telo potrebuje več podpore, zato se letvice običajno nastavijo na trše. Bočni predel močneje pritiska na podlago, zato se letvice nastavijo na mehkejše. Posteljno dno boste tako lahko popolnoma prilagodili vašemu telesu. S tem bo ležišče bolje podpiralo vaše telo. Prilagodljivost ležišča je za vaše telo pomembna, kajti le tako je vaša hrbtenica v pravilni legi, kar omogoča tudi kakovostnejši spanec.
Enostavno nastavljiva višina za udobje v prav vsakem trenutku

Enostavno nastavljiva višina za udobje v prav vsakem trenutku

Nastavljivo posteljno dno HitoFlex omogoča ročno nastavitev položaja posteljnega dna v predelu glave in nog. Višje vzglavje je še posebej priporočljivo za ljudi, ki imajo težave z dihanjem, zgago in za bolnike, ki veliko časa preživijo v postelji. Nastavljivo vzglavje je zelo priljubljeno tudi pri tistih, ki berejo v postelji, višji naklon v predelu nog pa je odlična razbremenitev za utrujene noge.
Letveno dno omogoča boljšo zračnost vašega ležišča in podaljšuje njegovo življenjsko dobo

Letveno dno omogoča boljšo zračnost vašega ležišča in podaljšuje njegovo življenjsko dobo

Letveno dno zaradi letvične sestave omogoča izjemno zračnost vašega ležišča. Postavitev letvic je namreč osnovana tako, da omogoča optimalno zračnost po celotni dolžini ležišča. Z vpetim letvenim dnom HitoFlex boste podaljšali tudi življenjsko dobo vašemu ležišču, ki bo ostalo suho in sveže. Ležišče naj bi vpilo kar 25 % vlage, ki jo ponoči odda človek, zato je zelo pomembno, da ležišču omogočite odlično zračnost in kroženje zraka.
Letveno dno Hitex HitoFlex - nastavljivo je izdelano po naročilu

Letveno dno Hitex HitoFlex - nastavljivo je izdelano po naročilu

Nastavljivo letveno dno Hitex HifoFlex je izdelano po naročilu. Pogoj za izdelavo je vnaprejšnje plačilo 40 % avansa ali celotnega zneska naročila. Dobavni rok za izdelke izdelane po naročilu je od 7 do 10 delovnih dni. Ko je avans poravnan, bo vaše naročilo poslano v izdelavo.
Plačilo, dostava in vračila
Hitra dostava

Vitapur nudi dostavo izdelkov z navadno pošto preko pogodbenega partnerja Pošta Slovenije. 95 % izdelkov, naročenih do 12. ure, bo pri vas že naslednji delovni dan, najkasneje  pa v roku treh delovnih dni. Če dostava ni mogoča v predvidenem roku, vas o tem obvestimo in vam sporočimo prvi možen datum dostave. Višina stroškov dostave 

Nakup brez tveganja

Zagotavljamo nakup brez skrbi, saj smo zavezani k nudenju najboljšega servisa za naše kupce. Če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni. Razen ležišča, katera lahko vrnete v roku 30 dni..

Različni načini plačila

Izbirate lahko med naslednjimi načini plačila: plačilo po povzetju,  plačilo na obroke - BREZ OBRESTI, plačilo po predračunu,  plačilo s plačilno oz. kreditno kartico in plačilom preko PayPal-a.

Podrobnosti
  • Material: bukov les in kape iz TPEE.
  • Število letvic: najmanj 28.
  • Dimenzija: 70 x 200 cm, 80 x 200 cm, 90 x 190 cm, 90 x 200 cm in 120 x 200 cm.
  • Izdelano po meri: da, rok dobave 7-10 delovnih dni.
  • Garancija: 2 leti.