Samo 6 dni: Velika menjava posode STARO za NOVO – Zamenjali bomo 2000 posod in jih reciklirali!

staro za novo

Samo 6 dni: Velika menjava posode STARO za NOVO

Zamenjali bomo 2000 posod in jih reciklirali!

V Vitapurjevih trgovinah po Sloveniji od 16. 06. do 21. 06. 2022 poteka velika menjava posode »Staro za novo«. V trgovino lahko prinesete katerokoli staro posodo in jo zamenjate za palačinkarico Rosmarino Eco Cook z doplačilom samo 7 €.

In kako sodelovati na spletu? Preberite dalje!

V vseh poslovalnicah Vitapur po Sloveniji in spletni trgovini Vitapur že poteka akcija Velika menjava posode STARO za NOVO. Pohitite in si priskrbite NOVO ponev za palačinke Rosmarino Eco Cook za samo 7 €.

Staro za novo

Sodeluješ lahko na dva načina:

V spodnji obrazec vpišite svoj e-naslov. Na vpisani e-naslov boste prejeli kodo za nakup nove ponve Rosmarino Eco Cook v vrednosti 7 €.

Od 16. do 21. 06. 2022 prinesite katerokoli STARO posodo v eno od poslovalnic Vitapur in jo zamenjajte za NOVO palačinkarico Rosmarino Eco Cook za samo 7 €. Zamenjali bomo kar 2000 posod, vsa zbrana posoda pa se reciklira. Ena oseba lahko prinese največ tri stare posode in prejme največ tri nove ponve za palačinke Rosmarino Eco Stone. Akcija velja do 21. 06. 2022 oz do razdelitve vseh ponev.

Kako unovčite kodo za nakup ponve?

Ponev za palačinke Rosmarino Eco Stone dodajte v košarico in ob naročilu v polje KODA ZA POPUST vpišite kodo kupona, ki ste jo prejeli na vaš e-naslov. 

V trgovinah Vitapur zamenjajte staro posodo!

Zakaj zbiramo staro posodo? Razlogov je več!

Stara posoda je poškodovana. Praske in odluščen premaz povečajo možnost zaužitja zdravju škodljivih snovi, hrana se prijemlje na posodo, kakovost zaužite hrane se poslabša
Stara posoda vsebuje škodljive PFOA snovi! PFOA je okolju in zdravju škodljiva, lahko draži kožo, oči in dihala ter je potencialno rakotvorna.
Stara posoda NI okolju prijazna. Narejena je iz nerecikliranega materiala ter je večji porabnik energije in slabši prevodnik toplote.

Kaj bomo naredili s staro posodo? Posodo bomo reciklirali!

V Vitapurju se zavedamo ekološke odgovornosti, zato želimo prispevati k varstvu našega planeta. V akciji »Stari za novo« bomo zbrali več kot 6 ton stare posode, s katero bomo po recikliranju dobili približno 2500 kosov nove reciklirane, tako človeku kot okolju prijazne posode.

Namen akcije »Staro za novo« je spodbuditi k menjavi stare, zdravju in okolju škodljive posode, za novo posodo Rosmarino.

Prednosti reciklirane posode, med katerimi je tudi Rosmarino, so:

Prihranek energije, saj je potrebnih kar 95 % manj energije kot za proizvodnjo ostalih, klasičnih posod.

Ohranjanje naravnih virov planeta in zmanjšanje količine odpadkov na deponijah.

Z recikliranjem nastane nova, odlična posoda, ki zagotavlja visoko kakovost in še boljšo energetsko učinkovitost.

Sodelujte tudi vi!