STARO za NOVO - Velika menjava vzglavnikov

Samo 5 dni: Velika menjava vzglavnikov STARO za NOVO

Akcija menjava vzglavnikov STARO za NOVO je ZAKLJUČENA. Hvala vsem, ki ste sodelovali. 

V Vitapurjevih trgovinah po Sloveniji od 19. 04. do 24. 04. 2021 poteka velika menjava vzglavnikov »Staro za novo«. V trgovino lahko prinesete katerikoli star vzglavnik in ga zamenjate za nov vzglavnik Cannabia Soft z doplačilom samo 9,90 €. In kako sodelovati na spletu? Preberite dalje!

V vseh poslovalnicah Vitapur po Sloveniji in spletni trgovini Vitapur že poteka akcija Velika menjava vzglavnikov STARO za NOVO. Pohiti in si priskrbi NOV vrhunski vzglavnik za samo 9,90 €.

Sodeluješ lahko na dva načina:

V spodnji obrazec vpiši svoj e-naslov. Na vpisani e-naslov boste prejeli kupon s kodo, ki jo izkoristite za nakup novega vzglavnika.

Od 19. do 24. 04. 2021 prinesi katerikoli star vzglavnik v eno od poslovalnic Vitapur in ga zamenjaj za NOV vzglavnik Cannabia Soft. Zamenjali bomo kar 2000 vzglavnikov. Ena oseba lahko prinese največ 1 star vzglavnik in prejme največ 1 nov vzglavnik. Akcija velja do razdelitve vseh vzglavnikov.

Kako unovčite kodo za nakup vzglavnika?

V spletno košarico dodajte vzglavnik Cannabia Soft in ob naročilu v polje KODA ZA POPUST vpišite kodo kupona, ki ste jo prejeli na vaš e-naslov.

V trgovinah Vitapur zamenjajte stari vzglanvik za nov vzglavnik Cannabia Soft (le od 19. 4 2021 do 24. 04. 2021)!

Zakaj zamenjati vzglavnik na vsaka 3 leta?

V 3 letih se v vzglavniku nabere ogromno prahu, umazanije in znoja. V povprečju človek vsako leto v vzglavnik izloči do 20 litrov znoja, kar vzglavnik vpije kot spužva.
Najnevarnejše so pršice. Odrasli osebi se dnevno odlušči približno 1,5 g odmrle kože, s čimer se pršice hranijo. Njihova telesa in izločki lahko pri določenih osebah sprožijo simptome alergije.
Vzglavnik po 3 letih izgubi obliko in ne nudi več ustrezne podpore. Posledica so mnogokrat bolečine v vratu in utrujenost.

Naredite nekaj zase in za druge. Akcija s humanitarnim značajem.

Glede na velik pomen menjave in izbire pravih vzglavnikov smo pripravili posebno akcijo vzglavnikov 1 + 1 BREZPLAČNO. Na vsakih 50 prodanih vzglavnikov podarimo 1 vzglavnik v dobrodelne namene. 

Sodeluj tudi ti!