⏰ DODATNIH -10% na vse! Ob nakupu nad 79€. Izkoristite ZDAJ ☛
Iščite po celotni trgovini ... Kontaktni telefon

Vaša košarica je trenutno prazna.

Skupni znesek nakupa (z DDV): 0,00 €
Na blagajno
Meni
-30% ob nakupu ležišča -30% ob nakupu ležišča -10% nad 79€ -10% nad 79€
Vpeto letveno dno Vitapur Hitoflex - električno nastavljivo
-30% ob nakupu ležišča -30% ob nakupu ležišča -10% nad 79€ -10% nad 79€

Vitapur Vpeto letveno dno Vitapur Hitoflex - električno nastavljivo

  • Električno nastavljivo vpeto letveno dno primerno za ležišča iz pene in lateksa.
  • 5 regulatorjev trdote za prilagoditev v bočno-ledvenem predelu.
  • Iz kvalitetnega bukovega lesa.
  • Onemogoča posedanje ležišča in podaljšuje njegovo življenjsko dobo.

Dodatnih -30% ob nakupu ležišča
Prihranite z dodatnim 30% popustom na letveno dno ob nakupu ležišča. Dodatni prihranek se obračuna v pregledu košarice.

* Zahtevano

Od
429,90 €
ALI
od 11,45 €  / na mesec
Po naročilu Predvidoma bo izdelek pri vas v 7 delovnih dneh.
Znižana dostava, samo 3,99 €.
Varen nakup z MasterCard ID Check, Visa Secure in PayPal secure.
14-dnevna garancija zadovoljstva Zagotavljamo nakup brez skrbi, če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni.
Potrebujete pomoč?
Pokličite na: 03 292 79 90 Začnite: Spletni pogovor Pišite na: [email protected]

Izjemno trpežno električno vpeto letveno dno HitoFlex poskrbi za pravilno podporo telesa in podaljšuje življenjsko dobo vašega ležišča. Letveno dno optimalno podpira vaše telo in ob možnosti individualne nastavitve trdote v srednjem delu omogoča tudi nastavljanje višine v predelu nog in glave. Trpežni prečniki iz masivnega bukovega lesa so jamstvo za čvrstost in stabilnost letvenega dna, saj s svojo gostoto in masivnostjo odlično prenašajo tudi večje obremenitve. Postavitev letvic je osnovana tako, da omogoča optimalno zračnost po celotni dolžini ležišča, ki tako ostane suho in sveže skozi celo noč. Vpeto prožno letveno dno priporočamo za ležišča iz pene in lateksa, ki potrebujejo dodatno vzmetenje in ustrezno zračenje.

5 letvic z regulatorjia trdote omogoča boljšo prilagoditev v ledveno-bočnem predelu

Posteljno dno HitoFlex sestavlja 28 prožnih letvic. 5 letvic v ledvenem in bočnem predelu omogoča možnost individualne nastavitve trdote. V ledvenem predelu telo potrebuje več podpore, zato se letvice običajno nastavijo na trše. Bočni predel močneje pritiska na podlago, zato se letvice nastavijo na mehkejše. Posteljno dno boste tako lahko popolnoma prilagodili vašemu telesu. S tem bo ležišče bolje podpiralo vaše telo. Prilagodljivost ležišča je za vaše telo pomembna, kajti le tako je vaša hrbtenica v pravilni legi, kar omogoča tudi kakovostnejši spanec.
5 letvic z regulatorjia trdote omogoča boljšo prilagoditev v ledveno-bočnem predelu
Enostavno nastavljiva višina za udobje v prav vsakem trenutku

Enostavno nastavljiva višina za udobje v prav vsakem trenutku

Električno nastavljivo posteljno dno HitoFlex omogoča ročno nastavitev položaja posteljnega dna v predelu glave in nog. Višje vzglavje je še posebej priporočljivo za ljudi, ki imajo težave z dihanjem, zgago in za bolnike, ki veliko časa preživijo v postelji. Nastavljivo vzglavje je zelo priljubljeno tudi pri tistih, ki berejo v postelji, višji naklon v predelu nog pa je odlična razbremenitev za utrujene noge.

Letveno dno omogoča boljšo zračnost vašega ležišča in podaljšuje njegovo življenjsko dobo

Letveno dno zaradi letvične sestave omogoča izjemno zračnost vašega ležišča. Postavitev letvic je namreč osnovana tako, da omogoča optimalno zračnost po celotni dolžini ležišča. Z električnim vpetim letvenim dnom HitoFlex boste podaljšali tudi življenjsko dobo vašemu ležišču, ki bo ostalo suho in sveže. Ležišče naj bi vpilo kar 25 % vlage, ki jo ponoči odda človek, zato je zelo pomembno, da ležišču omogočite odlično zračnost in kroženje zraka.
Letveno dno omogoča boljšo zračnost vašega ležišča in podaljšuje njegovo življenjsko dobo
Električno letveno dno Hitex HitoFlex je izdelano po naročilu

Električno letveno dno Hitex HitoFlex je izdelano po naročilu

Električno letveno dno Hitex HitoFlex je izdelano po naročilu. Pogoj za izdelavo je vnaprejšnje plačilo 40 % avansa ali celotnega zneska naročila. Dobavni rok za izdelke izdelane po naročilu je od 7 do 10 delovnih dni. Ko je avans poravnan, bo vaše naročilo poslano v izdelavo.
Plačilo, dostava in vračila
Hitra dostava

Vitapur nudi dostavo izdelkov z navadno pošto preko pogodbenega partnerja Pošta Slovenije. 95 % izdelkov, naročenih do 12. ure, bo pri vas že naslednji delovni dan, najkasneje  pa v roku treh delovnih dni. Če dostava ni mogoča v predvidenem roku, vas o tem obvestimo in vam sporočimo prvi možen datum dostave. Višina stroškov dostave 

Garanacija na zadovoljstvo

Zagotavljamo nakup brez skrbi, saj smo zavezani k nudenju najboljšega servisa za naše kupce. Če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni. Razen ležišča, katera lahko vrnete v roku 30 dni..

Plačila po meri

Izbirate lahko med naslednjimi načini plačila: plačilo po povzetju,  LeanPay plačilo na obroke - BREZ OBRESTI  plačilo na obroke - BREZ OBRESTI (položnice), plačilo po predračunu,  plačilo s plačilno oz. kreditno kartico in plačilom preko PayPal-a.

Podrobnosti
  • Material: bukov les in kape iz TPEE.
  • Število letvic: najmanj 28.
  • Dimenzija: 70 x 200 cm, 80 x 200 cm, 90 x 190 cm, 90 x 200 cm in 120 x 200 cm.
  • Izdelano po meri: da, rok dobave 7-10 delovnih dni.
  • Garancija: 2 leti.
Ocene in mnenja