Horoskop za zaljubljene: Kako osvajati glede na astrološko znamenje – 2.del

  • 7. 02. 2019
Horoskop za zaljubljene: Kako osvajati glede na astrološko znamenje – 2.del

Vsako astrološko znamenje je unikatno. Če ste kdaj poskušali zapeljati leve, device, tehtnice in škorpijone, pa niste bili najbolj uspešni, morda niste ubrali pravega pristopa. Preberite spodnje nasvete in bolje spoznajte svoja priljubljena znamenja.

Pri levih pazite na njihov ego

Levom vlada element ognja. Jasno jim pokažite svoje namere. Pri zapeljevanju nikoli ne bodite polovičarski. To jih bo namreč užalilo in že na začetku lahko pozabite na vsakršne možnosti. Osredotočite se samo na njih in jim dajte vedeti, da so preprosto najboljši. Čudeže boste dosegli s komplimenti in hvalo. Več truda, ko boste v leve vložili, bolj bodo to cenili. Prednost tega je, da se vam bo to slej ko prej povrnilo.

Poraz in zavrnitev ranita njihov ego. Če se uspešno prebijete čez vse ranljive plati, ste že zmagali. Sicer je pa levom monogamija pravi izziv, zato uživajte vsak trenutek z njimi, ker je morda zadnji.

On: Lev želi biti ves čas v središču pozornosti. Prebijte se do njega in mu postanite posebni.

Ona: Levinja stavi na svojo lepoto. Približajte se ji počasi, s komplimenti, vendar ostanite na pravšnji razdalji.

Pri devicah pazite na čistočo

Devicam vlada element zemlje, kar jih označuje kot realne, zadržane in kritične. So prave perfekcionistke, zato pazljivost ne bo odveč. Ne marajo nereda in nečistoče, kar vključuje tudi vas. Če jih želite uspešno osvojiti, bodite sveži, urejeni in čisti. Pomembno je, da dišite. Device ne hitijo rade, zato jim dajte pri spoznavanju čas. Čeprav slovijo po svoji »zategnjenosti«, pa velikokrat same naredijo prvi korak.

On: Devičnika osvojite z vonjem parfuma in pripravljenostjo na dolge pogovore.

Ona: Devici dajte vedeti, da cenite njeno mnenje. Naredite ji uslugo, a v zameno ničesar ne pričakujte.

Pri tehtnicah bodite prefinjeni

Tehtnice so zračno znamenje. Pomembna jim je pozornost, saj so zelo družabna bitja in obožujejo dolge pogovore. Čeprav se rade spogledujejo, pa vseeno ne marajo igric in cenijo dolgoročna razmerja. Njihovo zainteresiranost boste opazili po številnih komplimentih na vaš račun. Ko jim boste že dovolj blizu, je masaža obvezen del intimnih trenutkov … 

On: Tehtnice očara lepota, pa vendar inteligenca na koncu zmaga.

Ona: Tehtnica je prava spogledljivka, vendar pa morate pri njej biti zelo vztrajni.

Pri škorpijonih bodite divji

Škorpijoni so vodno znamenje, kar jih označuje za dominantne in posesivne. So strastni, intenzivni in so vedno radi v ospredju. Njihova dominanca je tako močna, da trenutke z njimi težko pozabite. Ljubijo izzive in vznemirjenje. Če jih želite osvojiti, morate biti privlačni in odločni. Všeč jim je tudi skrivnostnost, vendar ne marajo igric in laži. Bodite iskreni in jim zaupajte svoje prave namere.

On: Škorpijona privlačijo samostojne in neodvisne ženske.

Ona: Škorpijonka obožuje uspešne in pametne moške. Pokažite ji zvestobo in skrbnost.

Deli objavo: