Horoskop: Kako naj telovadijo dvojčki, tehtnice in vodnarji?

  • 11. 01. 2019
Horoskop: Kako naj telovadijo dvojčki, tehtnice in vodnarji?

Ti vadba še vedno ne gre najbolje od rok in nog? Nič hudega. Morda potrebuješ le nekaj časa in vzpodbude, da ti zleze pod kožo. In katera vadba je najprimernejša zate, če si po horoskopu dvojček, tehtnica ali vodnar? Hitro k branju, da boš že jutri korak bliže svojemu cilju. Danes telovadimo torej z zračnimi znamenji.

Zračna znamenja: dvojčka, tehtnica in vodnar

Za zračna znamenja velja, da obožujejo razgibanost vadb. Monotonost jih dolgočasi, zato se z veseljem znova in znova lotevajo novih vaj. Kot učenci veljajo za najboljše, saj so poslušni in osredotočeni na sámo izvajanje.   

Joga je tista vadba, ki je zračnim znamenjem pisana na kožo. Preizkušajo vse možne načine izvajanja in so popolnoma neustrašni. Obožujejo hiter tempo, zato je za njih idealna tudi zumba, skratka vse vrste aerobike, na kožo pa jim je pisan tudi tenis. Radi telovadijo, saj se ob tem zabavajo, obožujejo pa tudi nakupovanje športne opreme za svoje najljubše vadbe. 

Tehtnica

Vadba za tehtnice

Tehtnice imajo eleganten in graciozen gib, zato se odlično znajdejo tudi v plesu. Leži jim vse od baleta do eksotičnega flamenka. So pravi umetniki in njihova radovednost jih žene, da radi preizkušajo različne vrste vadb in se jih tudi hitro naučijo. Če jih ne pritegne ples, jih zagotovo kakšna igra tenisa ali odbojke.

Ideje za športno opremo:

Dobra in vpojna brisača je nujna, saj jo bodo zaradi precej intenzivnih vadb zagotovo potrebovali. Ker so tehtnice tudi sicer precej organizirane, je večja toaletna torbica vedno prava izbira.

Izdelki za vadbo Vitapur

  1. Toaletna torbica Scandinavia
  2. Brisača Svilanit Diamond 

Vodnar

Vadba za vodnarje

Vodnarji so rojeni za vadbo v parih ali skupinah. To jim daje občutek posebne povezanosti in jih še dodatno polni z energijo. Vaje, pri katerih so v ospredju razni poskoki, so jim še posebej pri srcu, z veseljem pa spremljajo kakšen fitnes kanal na YouTubu in telovadijo doma.

Ideje za športno opremo:

Če se bodo vodnarji odpravili v telovadnico, potem priporočamo prostorno športno potovalko, za udoben korak pa bodo med drugim poskrbele tudi športne nogavice.

Izdelki za vadbo Vitapur

  1. Moške športne nogavice Svilanit Marshal
  2. Ženske športne nogavice Svilanit Marshal
  3. Potovalna torba Scandinavia 37L

Dvojčka

Vadba za dvojčka

Za dvojčke je značilno, da se hitro začnejo dolgočasiti, če jih vadba ne pritegne. Zato pri njih pridejo v poštev samo raznolike vadbe vse od teka do raznih pohodov, pri čemer pa potrebujejo dodatno vzpodbudo in motivacijo. Odlična vadba je tudi kolesarjenje, v slabem vremenu pa lahko skočijo kar na sobno kolo. Med vadbo radi poslušajo svojo najljubšo glasbo, ki jim da še več zagona.

Ideje za športno opremo:

Pri aktivnostih v naravi se bo prilegel kakšen napitek, zato potrebujejo dobro termovko. Če jih ujame mrak, pa naj bo za vsak slučaj v nahrbtniku še naglavna ali ročna svetilka.

Izbrani izdelki za vadbo

  1. Naglavna LED svetilka NES
  2. Termovka NES
  3. Ročna svetilka NES

Deli objavo: