NOVI trendi posteljnin: povabi pomladne barve s spalnico

  • 17. 04. 2019
NOVI trendi posteljnin: povabi pomladne barve s spalnico

Nič ni bolj sproščajočega po napornem dnevu od tega, da se zleknemo v udobno posteljo in utonemo v miren spanec ter si naberemo novih moči za naslednji dan. Za miren in kvaliteten spanec je pomembno, na kakšnih materialih spimo in s čim se pokrivamo.

Vitapurjeve posteljnine so iz naravnih materialov, saj so takšne bolj prijetne za spanje, lepše se perejo ter so bolj zračne.

Posteljnina iz renforce platna iz 100% bombaža je gosto tkana, nezahtevna za vzdrževanje, daje prijeten občutek pri spanju, je dolgoročno obstojna in trpežna ter enostavno za vzdrževanje.

Spanje v satenu daje poseben užitek, saj ne draži kože, zdravo diha in ohranja mehkobo, obenem pa je to tkanina, ki polepša izgled cele spalnice.

In kakšni so najbolj iskani trendi za pomlad 2019? Preberite v nadaljevanju!

Cvetlice na travniku, cvetlice v spalnici

Rastline vedno poživijo prostor, naj bodo prave v lončkih ali vazah, ali pa se bohotijo na potisku tkanine dekorativnih vzglavnikov, odej in posteljnine.

Rože so prve znanilke pomladi, ki oznanjajo življenje in ponovno rojstvo. Z živahnimi barvami v dom prinašajo košček veselja in sreče.

Cvetlični trend v notranji opremi je eden tistih brezčasnih, ki nikoli ne gre iz mode. Cvetlice krasijo zavese, preproge, pa tudi pohištvo, najdemo jo na zidovih, na keramiki in na porcelanu.

Cvetlice se lepo obnesejo tudi na posteljnini. V kombinaciji z enobarvnimi rjuhami, ki poudarijo katero od barv posteljnine, boste poskrbeli za lepo zaokrožen moderen videz. Vaša spalnica bo kot iz škatlice, z rožnatimi potiski pa boste primerno zakorakali v tople sončne dni, ki jih prinaša prebujajoča pomlad.

V Vitapurju dobite potiske z veliki ali drobnimi cvetlicami, pa tudi prikupno cvetlično vezenje, ki bo dalo vaši spalnici rustikalen videz:

Posteljnina Vitapur

Rožnato, ki te ljubim rožnato

Poglej na svet skozi rožnata očala, rečemo, ko želimo spodbuditi v sogovorniku pozitiven pogled na življenje. Če imate rožnata lička, pomeni, da ste zdravi. Je pa rožnata ali roza barva tudi zelo ženstvena, pozitivna, topla, nežna in prijazna barva. Pomeni ljubezen, romantičnost in sladke radosti življenja.

Ko rožnato barvo povabimo v spalnico, razsvetli sobo in jo naredi bolj živahno. V kombinaciji s temno sivo, temno modro ali črno ustvarja uravnotežen, nežen in eleganten stil.

Če rožnato kombiniramo z nevtralnimi barvnimi toni, kot so bež, kožna ali bela in jo poživimo s kontrastno zelenimi detajli, bo soba zaživela v prijetni pomladni harmoniji, ki po eni strani ustvarja moderen videz, po drugi pa nas ponese v naravno paleto cvetlične grede.

Preverite izbor prelepih rožnatih posteljnin Vitapur:

Posteljnina Vitapur

Abstraktni vzorci iz vseh vetrov

Poskusi malo tega in malo onega: orientalski vzorci, mandale ali geometrijski mozaiki. To je stil, ki pripada svobodnim dušam, ki rade kombinirajo različne vzorce ali barve.

Vzorci v sivih odtenkih delujejo bolj umirjeno, zato jih je enostavno kombinirati z živahnimi enobarvnimi napenjalnimi rjuhami in dekorativnimi odejami. Siva barva označuje sofisticiran okus, pa tudi uravnoteženost, zadržanost, ki se bolj nagiba k resnemu moškemu principu.

Na drugi strani pa tako popularen boemski stil navdih dobiva iz popotovanj, mističnosti in brezskrbnosti. Združuje tradicijo z novostjo in retro z modernostjo. Z abstraktnimi vzorci posteljnine bo v vaši spalnici zavel nov veter, ki bo zanesel organskost in kanček eksotike v vaš spalni prostor.

Preveri Vitapurjev izbor zabavnih boemskih vzorcev in obleci spalnico v najnovejše trende:

Deli objavo: