Pomen sanj: kaj sanjajo dvojčki?

  • 8. 03. 2019
Pomen sanj: kaj sanjajo dvojčki?

Dvojčki so zanimivo zračno astrološko znamenje. So zelo spremenljive narave in v svojem razpoloženju velikokrat nihajo, kar se lahko kaže tudi v sanjah. Pogosto se svojih sanj sploh ne spomnijo, če pa se jih že, so to le posamezni izseki. Kakšne široke razlage sanj od njih tako ne gre pričakovati. Tako moški kot ženske pa imajo podobne sanje. O katerih sanjah je govora, preberite spodaj.

Na splošno o sanjah dvojčkov

Dvojčki so prvi zračni znak v zodiaku in simbolizirajo zabavo, naglico in odkritost. So eno izmed najbolj družabnih znamenj in jih dobro opiše znak jin in jang. Stari kitajski simbol za univerzum predstavlja dve dopolnjujoči si nasprotji, ki skupaj tvorita popolno celoto.

Sanje dvojčkov so dinamične. Pogosto sanjajo, da so v središču pozornosti, kar ponazarja njihovo željo po popularnosti. Njihove sanje so povezane tudi z novimi izkušnjami, doživetji in novim znanjem. V sanjah so velikokrat v gibanju in v družbi prijateljev.

Dvojčki: raznolikost sanj

Povsem normalno je, da pri posameznih astroloških znamenjih prihaja do razlik med moškimi in ženskimi sanjami. Pri dvojčkih pa je teh razlik morda še najmanj. Zanimivo je, da dvojčki velikokrat sanjajo o otrocih, ženske tudi o nosečnosti. To simbolizira nove, sveže ideje in osebno rast. Sanje o otrocih lahko pomenijo tudi željo po odkrivanju novih stvari v življenju ali pa željo premakniti se na točko, kjer v življenju še niso bili. 

Dvojčkom se p onavadi v spomin vtisnejo le posamezne podrobnosti iz sanj. Najpogosteje se spomnijo obrisov okolja, barv, števila oseb ali določenih besed. Zaradi pogostega pozabljanja sanj si jih težje razložijo in o njih sploh ne razmišljajo. Sanj si niti ne želijo razlagati, saj jim ne predstavljajo posebne vrednosti.

 

Deli objavo: