Pomen sanj: kaj sanjajo ribe?

  • 9. 05. 2019
Pomen sanj: kaj sanjajo ribe?

Ribe so tretje vodno in hkrati zadnje ter najkompleksnejše astrološko znamenje. Znamenje dveh rib, ki plavata v nasprotno smer, lahko predstavlja neodločnost in neskladnost v osebnosti. Svoj pravi jaz po navadi skrivajo. Velikokrat jim primanjkuje življenjske moči, prav tako pa tudi vztrajnosti. Sicer pa ribe premorejo veliko empatije in imajo dobro intuicijo. V njihovih sanjah je velikokrat prisotna voda, ki je simbol podzavestnega.

Na splošno o sanjah rib

Čeprav ribe delujejo nemočno, se znajo precej dobro prilagoditi družbi. Veljajo za konservativne osebe, vendar z veseljem sprejmejo nove in sveže ideje. So sočutne in so rade v bližini svojih najdražjih oseb.

Za ribe velja, da imajo izjemno velik umetniški talent, posledično pa jih tudi vse vrste umetnosti zelo zanimajo. Zato se v sanjah srečujejo z umetniki, se udeležujejo raznih razstav in o umetnosti v sanjah zelo rade razpravljajo.

Ribi: raznolikost sanj

Sanje moških in ženskih predstavnikov rib so precej podobne. Ker se ribe v resničnem življenju pogosto soočajo z nepredvidljivimi situacijami, je njihov vsakdan lahko zelo pester in včasih tudi zapleten. Vse to pa se odraža tudi v sanjah, v katerih se srečujejo z različnimi izzivi. V sanjah se pojavlja voda, ki simbolizira njihov podzavestni svet. Največkrat plavajo, jadrajo, v najhujših morah pa sanjajo tudi utapljanje.

Iz sanj rib lahko velikokrat sklepamo, da si želijo biti podobne vzorom, ki jih obožujejo. Rade bi jim bile podobne po statusu in tudi po zunanjosti.

Umirjena narava rib se v sanjah nekoliko razživi. Zanimivo je, da ribe na razlago sanj ne dajo veliko, prav tako pa se svojih sanj pogosto niti ne spomnijo.

Deli objavo: