Pomen sanj: kaj sanjajo vodnarji?

  • 26. 04. 2019
Pomen sanj: kaj sanjajo vodnarji?

Vodnarji so tretje zračno znamenje. So družabni in zabavni, njihov pogled na svet pa je objektiven. Zanimajo jih medosebni odnosi in človeška narava. Vedno so pripravljeni pomagati, so prijazni in med ljudmi ne delajo razlik. Veliko sanjajo, njihove sanje pa so polne vzponov in padcev. Sanjajo, da so na več mestih hkrati, kar bi si želeli tudi v budnem življenju.

Na splošno o sanjah vodnarjev

Za vodnarje je značilna izjemno pestra paleta sanj. Njihov sanjski svet je zelo bogat, v njem pa se kaže želja po novih dogodivščinah in raznolikosti. V njihovih sanjah se pogosto pojavljajo osebe, s katerimi so vsakodnevno v stiku. Znani obrazi iz okolice so lahko pokazatelj prihajajočih težav v odnosih, za katere pa se vedno najde rešitev.

Vodnarji: raznolikost sanj

Moški vodnarji so znamenje, ki napoveduje povsem novo obdobje. Njihove sanje delujejo kot vzpodbuda za njihovo družabno življenje v resničnem življenju. V sanjah so namreč vedno obkroženi z ogromno ljudmi. Nemalokrat so središče njihovih sanj tudi privlačne osebe nasprotnega spola. To simbolizira ljubezen, ki jo bodo morda našli takrat, ko bodo to najmanj pričakovali.

Vodnarke so ognjevite in igrive. Do življenja čutijo neizmerno strast, ki je prisotna tudi v njihovem sanjskem svetu. V sanjah doživljajo najrazličnejše sanjske simbole, tako pozitivne kot negativne. Ker so vodnarke po naravi tudi precej samosvoje, na sporočila iz sanj ne dajo veliko. Se jim pa velikokrat zgodi, da podnevi podoživijo sanje in jih takrat uporabijo kot dobronamerno informacijo sebi v prid.

Vodnarji so eno izmed tistih znamenj, ki imajo dobro razvito intuicijo, zato jim razlaga sanj in sanjskih simbolov nikoli ne predstavlja posebnih težav.

Deli objavo: