Ste vedeli, da so nadvložki uporabni na več načinov?

  • 6. 07. 2017
Ste vedeli, da so nadvložki uporabni na več načinov?

Nadvložki/roll upi so lahko uporabni na različne načine. V prvi vrsti izboljšujejo udobje ležišč, tako starih kot novih, lahko so dodatno ležišče za vaše goste ali kot igralna podloga za otroke.

Kaj sploh je nadvložek/roll up

Nadvložek je debelejša podloga, debeline med 3,5 in 7 cm. Namenjeni so predvsem za izboljšanje udobja, tako novih kot tudi starejših ležišč. Z njimi bo vaše ležišče mehkejše (velja za nižje nadvložke), nekateri nadvložki pa služijo tudi kot dodatno ležišče (velja za višje nadvložke). Seveda z njim ležišče tudi zaščitite pred madeži in mu podaljšate življenjsko dobo.

Iz česa so nadvložki narejeni

Nadvložki so narejeni iz spominske pene ali kombinacije navadne pene s spominsko. Spominska pena prepozna obliko telesa in se ji popolnoma prilagodi. Nadvložki iz navadne pene in spominske so ponavadi kompaktnejši in ob povečanem udobju na ležišču služijo tudi kot nadomestno ležišče za občasne obiske, kampiranja, počitniške nastanitve … Njihova prevleka ima spodnjo nedrsečo tkanino, ki se oprime ležišča oz. drugih podlag ter onemogoča premikanje.

Izboljšujejo udobje starejših ležišč

Če je vaše ležišče že nekoliko starejše, pa ga vendar še želite kakšno leto ali dve uporabljati, potem je nadvložek odlična izbira. Z njim boste vsekakor dosegli želeno dodatno udobje.

Kot dodatno ležišče za vaše goste

Če nimate na voljo dodatnih postelj, potem je nadvložek izvrstna rešitev tudi ob obisku vaših gostov. Kot dodatno ležišče se priporočajo višji nadvložki, debeline 5 ali 7 cm.

Tudi za kampiranja in počitniške nastanitve

Zakaj ne bi udobno spali tudi na počitnicah? Nadvložki so idealni za šotore, zato ne rabite več spati na neudobnih tleh. Prav tako si udobje lahko povečate v počitniških apartmajih ali hotelih.

Kot podlaga za telovadbo ali igralna podlaga

Nadvložki služijo tudi kot podlaga za telovadbo, jogo, lahko pa jih uporabljajo tudi otroci pri igri.

Vsestranskost nadvložkov vas bo zagotovo navdušila. Preverite ponudbo v naši spletni trgovini, kjer je na voljo široka izbira najrazličnejših nadvložkov, namenjenih različnim priložnostim. 

Deli objavo:


Tvoj komentar


* obvezna polja