Nova Vitapurjeva linija dekorativnih izdelkov že na vseh Petrolih

  • 11. 10. 2016
Nova Vitapurjeva linija dekorativnih izdelkov že na vseh Petrolih

Sreča je doma v objemu vašega doma

Vsakodnevne obveznosti, služba, stres … Vsak od nas se želi odmakniti od vrveža vsakdanjosti in  proste popoldneve in večere preživljati z družino. Da bodo trenutki z najbližjimi popolni, jih lahko odslej popestrite tudi z izdelki nove dekorativne linije za vaš dom, blagovne znamke Vitapur Family, ki so vam od 10. 10. 2016 na voljo na vseh bencinskih servisih Petrol po Sloveniji.

Skupaj s Petrolom predstavljamo novo dekorativno linijo Vitapur Family

Vitapur Family in PetrolSvoje kupce že več kot desetletje razveseljujemo s široko ponudbo izdelko za dom in spanje. Med njimi je tudi dekorativna linija, ki z različnimi vzorci in barvami lahko odlično dopolni vaše prostore, s svojo mehkobo pa tudi prijetno razvaja in pogreje. Nova dekorativna linija Vitapur Family je sedaj ekskluzivno na voljo na vseh bencinskih servisih Petrol po Sloveniji.

Med 10. 10. 2016 in 31. 1. 2017 bo vsak vaš nakup na vseh bencinskih servisih Petrol po Sloveniji dodatno nagrajen. Prejeli boste nalepke, ki z zadostnim številom prinašajo dekorativnim izdelkom kar 60 % popust, za nekatere izdelke pa vam nalepk sploh ni potrebno zbrati. Ob nakupu odeje prejmete tudi praktično DARILO.

Dekorativne odeje in vzglavniki, copati ter posebna ponudba za otroke

Izdelki VitapurFamily

Dekorativne odeje in vzglavniki v različnih barvnih kombinacijah z modernim vzorcem Meander ali Organic predstavljajo idealno dopolnitev za vsak kotiček vašega doma. Za udoben korak bodo poskrbeli hišni copati s trdim podplatom, ki so na voljo v treh različnih barvah in so primerni tako zanjo kot zanj. Za hišne copate vam nalepk ne bo potrebno zbrati, saj vam jih Petrol podari in so vam v različnih velikosti na voljo po samo 4,99 €.

Pri Vitapurju nismo pozabili na naše najmlajše. Prikupen varovalček v 4 živalskih motivih ni le mehko varovalo za avtomobilski pas, ampak ga bodo otroci vzljubili tudi kot igračo, blazino za spanje ali kot lutko za lutkovno predstavo. Ovčka Lili, lev Luka, opica Miki in sovica Sara.

Varovalčki Vitapur Family

Pustite se razvajati s prijetno mehkobo Vitapurjevih izdelkov in si ustvarite svojo srečo. Zbirajte nalepke na vseh bencinskih servisih Petrol po Sloveniji in obiščite spletno stran www.petrol.si/vitapurfamily.

Deli objavo:


Tvoj komentar


* obvezna polja