Pet županov peče na žaru na oglje Rosmarino

  • 14. 06. 2019
Pet županov peče na žaru na oglje Rosmarino

Žari na oglje Rosmarino tokrat gostujejo v Kamniku na prav posebnem dogodku. Antonov žar izziv bo 14. junija 2019 ob 14. uri v Gostilni Repnik združil 5 občin, katerih župani se bodo pomerili v peki na žaru.

Kuhinjska posoda, žari in pripomočki Rosmarino so najboljši pomočnik v kuhinji in na pikniku. Izdelani so s strastjo in poslanstvom zagotavljanja kulinaričnih užitkov ljudem vseh generacij. Z vrhunskimi izdelki Rosmarino skrbimo za bolj zdravo kuhanje z minimalno količino maščob.

V Rosmarinovem kotičku na Antonovem žar pikniku boste našli vse, kar potrebujete za pravo žar predstavo. Seveda ne bo manjka niti brezplačna knjižica receptov za pripravo jedi na žaru.

Žar na oglje Rosmarino na dogodku Antonov žar izziv

Tokrat se bodo nad žari Rosmarino potili župani sosednjih občin Kamnika, Domžal, Komende, Trzina in Mengša, zmagovalca, ki bo pripravil naj žar krožnik, pa bo določila stroga žirija.

Obiskovalci bodo lahko na dogodku prisluhnili žar nasvetom Maria Samobolca in šalam Gregorja Berganta, se ob tem gostili z Antonovimi dobrotami z žara in uživali ob hmeljnem napitku iz kamniške pivovarne Maister. Poleg žarov Rosmarino na Antonovem žar izzivu sodelujejo tudi lokalni partnerji projekta: vrtni center Gašperlin, vrtno pohištvo Gaf in Pritent iz Trzina, kamniška Natureta, pekarna Pečjak, Zavod Grunt in mengeška slaščičarna Flere.

Na dogodku se bo povezalo 5 občin, poskrbljeno pa bo tudi za dobrodelnost. Županove žare Rosmarino z opremo, mesnine Anton in pakete sponzorskih izdelkov se bodo po dogodku donirali družinam pomoči potrebnih in socialnim institucijam iz 5 občin.

Deli objavo: