Kaj vzeti s seboj za na plažo? Devet izdelkov, ki jih ne smeš pozabiti doma

  • 29. 05. 2019
Kaj vzeti s seboj za na plažo? Devet izdelkov, ki jih ne smeš pozabiti doma

Če greš na enodnevni izlet do najbližjega jezera ali reke, ali pa se odpravljaš na morje, poskrbi za svoje udobje. S seboj vzemi raje več kot premalo, ne pozabi pa tudi na dobro knjigo ali družabne igre, da bo tvoje poležavanje še bolj prijetno.

1. Odeja za ležanje na plaži

Poletna odeja Santorini Vitapur

Poletna odeja Santorini z resicami je kot nalašč za poležavanje na plaži. Ker je dimenzije kar 135 x 200 cm, bosta na njej z lahkoto zadremali dve osebi. Z odejo se lahko tudi ogrnete, če zapiha veter, lahko pa jo uporabite tudi kot brisačo, saj jo odlikuje odlična vpojnost.

2. Podloga za na plažo

Podloga za plažo Svilanit Tropic

Najbolj nadležno na plaži so kamenčki, ki bodejo v podplate in nas špikajo v hrbet, ko se hočemo lepo sprostiti na plaži. Zato uporabite podlogo za plaže iz mehke pene, ki jo preprosto zvijete, naramni trak pa omogoča, da bo z vami lahkotno popotovala od plaže do plaže.

3. Brisača za na plažo

Brisače za na plažo Svilanit

Plažna brisača je nepogrešljiva na morju, bazenu ali v savni. Lahko je modni dodatek in praktičen pripomoček za na plažo, ki nas varuje pred soncem, morjem in nudi udobje pri poležavanju. Obvezno preveri Svilanitove modne vzorce in izberi svojega za poletje 2019!

4. Okrogla brisača za na plažo

Okrogla brisača za na plažo Svilanit Summer

Tudi letos bodo na plaži najbolj opazne brisače okroglih oblik. Velika, praktična, lahka in udobna brisača vas bo varovala pred peskom in odlično vpila mokroto, ko se boste vrnili iz osvežujočega plavanja. Če so vam všeč živahne barve, je ta brisača kot nalašč za vas.

5. Viseča mreža za na plažo

Viseča mreža Svilanit

Najbolj učinkovit način, da se obvarujete pred peščenimi prhami, je viseča mreža. Pospravite jo v priročno vrečico, ki je dovolj majhna, da bo šla v vsako torbo. Pritrjevanje je enostavno in hitro, viseča mreža pa vas bo na plaži zazibala v prijetno poletno vzdušje.

6. Termovka za hladno pijačo na plaži

Vakuumska termovka Rosmarino

Na plaži moramo biti še posebej previdni, da imamo pri roki vedno dovolj tekočine. Termovka za pijačo bo ohranila vašo pijačo hladno dlje časa, odprtina pa je dovolj velika, da lahko vanjo stresete tudi ledene kocke.

7. Klobuk za zaščito pred soncem na plaži

Klobuk za na plažo NES

Na plaži poskrbite za ustrezno zaščito pred soncem. Sem spadajo tako senčniki kot sončne kreme, najbolj učinkovita zaščita za glavo, pa je kar klobuk. Lahek poletni klobuk iz tkanine, ki odbija UV žarke in ima všito AirMesh tkanino za večjo zračnost, ki je na soncu še kako pomembna.

8. Torba ali nahrbtnik za na plažo

Torba za na plažo Scandinavia

Torbo ali nahrbtnik za na plažo potrebujete, da lahko vanj zložite vse kar potrebujete za udobje na plaži. Naj bo to praktičen modni dodatek, v katerega boste enostavno zložili vse potrebščine. Ne pozabite tudi na knjigo in opremo za snorkljanje za še več užitkov in zabave.

9. Za najmlajše: pončo za na plažo

Otroški pončo za na plažo Svilanit

Najmlajši bodo uživali v brisači s kapuco, v kateri se bodo lahko igrali ob vodi cel dan. Zaščitila jih bo pred soncem, material je nežen in prijeten na otip, odlikuje pa jo odlična vpojnost, ki bo poskrbela za prijetno počutje malčka, ko bo pritekel iz vode.

 

Deli objavo: