To so najbolj priljubljeni trendi za plažo 2019

  • 18. 07. 2019
To so najbolj priljubljeni trendi za plažo 2019

Brisačo izberite na podlagi svojega osebnega stila za oblačenje, saj vas bo spremljala na plaži celo poletje. Poleg tega izberite vpojno in mehko brisačo, ki bo enostavna za pranje in dovolj trpežna, da bo prenesla uporabo na prostem.

Pri nakupu povprašajte svetovalca:

  • Kakšna je sestava brisače? Pred nakupom preverite, ali je brisača tkana iz umetnih ali naravnih vlaken. Izbirate lahko med bombažem in mikrovlakni.
  • Kakšna je gostota tkanja? Bolj gosto tkana brisača je bolj vpojna in trpežna, zato vas bo spremljala še dolgo po zaključku poletja.
  • Dimenzija: Plažna brisača naj bo čim večja, da se lahko zavijete vanjo in na njej udobno poležavate. Če pa vam ne zadostujejo standardne dimenzije 80 x 160 cm, preverite poletno bombažno odejo Santorini (135 x 200 cm).

Trije najbolj iskani trendi za plažo 2019

1. HIT POLETJA: okrogla brisača

Lani so plaže prekrile modne brisače različnih oblik, in nič ne kaže, da bo trend kaj kmalu za v staro šaro. Brisače za na plažo nepravilnih oblik nas bodo spremljale tudi v letu 2019, tokrat še bolj drznih in nenavadnih oblik.

Izberi okroglo brisačo, brisačo v obliki ananasa ali kolačka!

 Brisače za na plažo Svilanit

2. Izberi upadljivo barvo plažne brisače

Močne živahne barve so trenutno zelo popularne, zakaj jih torej ne bi vzeli s seboj na plažo? Dopolni svojo plažno barvno paleto z modnimi morskimi motivi brisač Svilanti! Ker so tkane iz dvojne 100 % bombažne preje, so tudi bolj vpojne in trpežne.

Preveri linijo Onix in izberi živahno rumeno, oranžno ali turkizno barvo brisače!

 Brisače za na plažo Svilanit

3. Brisače s cvetličnim in mandala vzorcem

Cvetlični potiski in eksotične mandale nikoli ne gredo iz mode. Zato letos sezite po havajskih ali tropskih rožah. Ali pa se ogrnite s klasično brisačo z mandala vzorcem, svežim poletnim motivom, ki odlično izgleda na fotografijah za objavo na Instagramu.

Izberi vpojno brisačo s cvetličnim ali havajskim vzorcem ali pa se ogrni v sanjsko mandalo.

Brisače za na plažo Svilanit

Deli objavo: