Pomen sanj: kaj pomenijo sanje o poroki

  • 27. 05. 2018
Pomen sanj: kaj pomenijo sanje o poroki

Poroka je pomemben dogodek v življenju, in ko sanjate o njej, to tudi v realnem življenju predstavlja pomembne mejnike. Sanje o poroki so načeloma dober znak, saj so lahko simbol sreče in harmonije v vašem življenju ter poosebljajo nove začetke. Seveda pa lahko napovedujejo tudi drugačno usodo.

Pomen in interpretacija sanj o poroki

Sanje o svoji poroki. Če sanjate o lastni poroki, vam lahko te sanje sporočajo, da morate v svojem življenju narediti korenito spremembo, ki bo imela poglaviten vpliv na vaše življenje.

Sanje o poroki v cerkvi. Če sanjate o poroki v cerkvi, lahko te sanje morda nakazujejo na vaše negativne občutke, ki vas navdajajo že nekaj časa. Ni nujno, da se ti občutki navezujejo na ljubezen in razmerja, ampak tudi na druga področja v vašem življenju.

Sanje o odločitvi za poroko. Če sanjate o odločitvi za poroko in se o tem pogovarjate s svojim partnerjem, so takšne sanje dober znak. Verjetno sporočajo dejstvo, da vas partnerjevi prijatelji in družina sprejemajo.

Sanje o ponovni poroki z vašim partnerjem. Če sanjate, kako se ponovno poročite s svojim partnerjem, so te vrste sanj dober pokazatelj vajine močne povezanost. Te sanje so lahko odsev neke nove faze v vajinem življenju. Morda bosta postala starša ali pa imata v načrtu nov dom.  

Sanje o načrtovanju poroke z neznancem. Če sanjate načrtovanje poroke z nekom, ki ga poprej še nikoli niste srečali, lahko te sanje simbolizirajo vaše želje po ljubečem razmerju. Morda te sanje predstavljajo tudi vaš obrambni ščit pred drugimi ljudmi.

Sanje o svoji lastni poroki brez gostov. Če sanjate o svoji lastni poroki, na kateri ni nikogar, potem to ni ravno dober znak. Te sanje so lahko pokazatelj nesoglasij in prepirov z vašimi bližnjimi. To lahko vodi do velikih sprememb, morda tudi do konca razmerij.

Sanje o poroki s precej starejšo osebo. Sanje o poroki s starejšo osebo ponavadi ne obetajo nič dobrega. Lahko so napoved težav v zvezi ali napovedujejo celo bolezen.

Sanje o sodelovanju pri poročnem obredu. Če sanjate o tem, da sodelujete oz. pomagate pri poročnem obredu, pa to pomeni nekaj pozitivnega: morda kakšno praznovanje v bližnji prihodnosti, po možnosti organizirano s strani vaših prijateljev.

Sanje pri organiziranju poroke vašega najboljšega prijatelja/prijateljice. Tovrstne sanje lahko kažejo na pogovor s to osebo, ki ga boste imeli glede vajinega prijateljstva v bližnji prihodnosti. Morda bo pogovor tekel tudi o tem, da vajino prijateljstvo preraste v nekaj več.

Sanje, da ste na poroki častni gost. Sanje, da prisostvujete na poroki kot častni gost, lahko pomenijo, da boste nekomu dali pomemben nasvet ali mu pomagali.

Sanje, da imete pomembno vlogo na poroki. Če to sanjate pogosto, je to do dober znak. Te sanje nakazujejo, da lahko v bližnji prihodnosti morda začnete romantično razmerje z osebo, ki jo občudujete že dlje časa.

Sanje, da ustavite poroko. Če sanjate, da prekinete poroko, to načeloma ni dober znak. Nekdo, ki mu zaupate, o vas nima dobrega mnenja. Morda bo ta oseba poskušala raniti vaša čustva in ponos.

Sanje, da ste načrtovalec poroke. Te sanje simbolizirajo, da morate pri uresničevanju svojih življenjskih ciljev biti resnejši in bolj osredotočeni nanje. Morda je čas, da stopite izven varnih okvirjev, namesto, da živite preveč brezskrbno, ne da bi mislili na jutri.   

Sanje o poročni torti. Če sanjate, da poročno torto vidite, jeste ali režete, to nakazuje nekaj pozitivnega v vašem življenju in simbolizira srečo in harmonijo v vašem domu. S svojim življenjem ste verjetno zadovoljni in pričakujete srečno prihodnost.

Sanje o poročnem prstanu. Poročni prstan v sanjah simbolizira resnično ljubezen. Če še niste poročeni, lahko to predstavlja povsem novo poglavje glede vaše zaobljube. Če v sanjah poročni prstan izgubite, to nakazuje na težave v vašem zakonu.

Sanje o poročni obleki. O poročni obleki ponavadi sanjajo neveste, te sanje pa dejansko predstavljajo skrbi glede obleke na poročni dan. Če sanjate, da imate poročno obleko oblečeno, je to lahko znak ponovne obnovitve vašega trenutnega razmerja. Sanje o oblečeni poročni obleki v neprimerni situaciji pa lahko predstavljajo vaše občutke manjvrednosti. Sanje o poročni obleki na splošno sicer predstavljajo željo najti življenjskega partnerja, se poročiti ali pa biti v predani zvezi. Te sanje lahko izzovejo tudi pomisleke glede vašega trenutnega partnerja in poroke z njim.

Sanje o poročni obleki, ki vam ni prav. Če je v vaših sanjah poročna obleka prevelika ali se vam kakor koli drugače ne prilega, potem vam te sanje morda sporočajo, da imate glede zakona pomisleke. Morda se trenutno pač še ne želite poročiti. Prav tako lahko te sanje nakazujejo, da vaši bližnji ne odobravajo vašega partnerja in poroke, to pa vas seveda nadvse razjeda.

Sanje o veselem poročnem obredu. Če sanjate o zabavni in veseli poroki, so te sanje znak ljubezni, sreče in harmonije v vašem življenju.

Sanje o gneči na poroki. Če sanjate o poroki z ogromno gosti, so te sanje dober znak in lahko naznanjajo vaše pozitivno finančno obdobje. Morda vas čaka boljša služba ali poslovna ponudba. Lahko, da se boste podali v svoj posel.

Sanje, da na poroki pojete. Če v sanjah na poroki pojete, je to lahko znak, da boste v prihodnosti morda imeli zdravstvene težave.

Sanje, da na poroki plešete. Če na poroki plešete, so te sanje pokazatelj, da se boste znašli v nekakšnem tekmovanju, kjer pa boste premagani.

Sanje, da ste povabljeni na poroko. Te sanje imajo lahko različne pomene, kar pa je odvisno od dejstva, ali ste poročeni ali ne. Če ste poročeni, lahko to za vas predstavlja nove začetke, vezane na vašo družino. Če niste poročeni, potem lahko to pomeni napredek v vašem razmerju in možnost poroke v bližnji prihodnosti. Vabilo na poroko pa lahko simbolizira tudi vaše najljubše nakupe v prihodnjih dneh.

Sanje, da ste na poroki nepovabljen gost. Če se v sanjah pojavite kot nepovabljen gost, te sanje niso ravno  dober pokazatelj. Lahko so napoved težkih časov, tako na službenem kot osebnem področju.

Sanje o poročnih gostih, oblečenih v črno barvo. Sanje, v katerih so vsi gosti oblečeni v črnino, napovedujejo žalostne dogodke v bližnji prihodnosti.

Sanje poročnih gostih, oblečenih v svetle barve. Sanje, kjer so gostje oblečeni v svetle barve, pa so popolno nasprotje sanj, kjer so vsi v črnini, saj napovedujejo vrsto srečnih in pozitivnih dogodkov v bližnji prihodnosti.

Sanje o poroki nekoga, ki ga poznate. Sanje o poroki para, ki ga osebno poznate, so lahko simbol čustvene blokade. Morda še vedno niste preboleli določene boleče situacije iz vaše preteklosti. Te sanje so sporočilo, da je čas, da se spopadete s svojimi čustvenimi težavami in greste naprej, prav tako pa se otresete negativnih misli in občutkov.

Sanje o poročnih zaobljubah. Če sanjate, kako si par izmenjuje poročne zaobljube, so takšne sanje lahko simbol vaših težkih preteklih izkušenj, vezanih na vaše delo ali razmerja. Te sanje lahko predstavljajo tudi vašo brezpogojno ljubezen, ki jo trenutno čutite do svojega partnerja.

Sanje o albumu in poročnih fotografijah. Če sanjate album s poročnimi fotografijami, potem te sanje nakazujejo, da vaše razmerje napreduje in bodite pazljivi, da tega po nepotrebnem ne uničite.

Sanje, da se vaš partner poroči z nekom drugim. Tovrstne sanje poosebljajo pretirano ljubosumje do partnerja. Sanje so opozorilo na vaše obnašanje in vas želijo spomniti na zvestobo in zaupanje svojemu partnerju.

Sanje, da gre s poroko nekaj popolnoma narobe. Sanje, da gre med poroko nekaj narobe, nakazujejo, da je čas, da čim prej rešite težave, ki vas trenutno pestijo.

 

Deli objavo:


Tvoj komentar


* obvezna polja