Pomen sanj: kaj pomenijo sanje o soncu

  • 13. 05. 2018
Pomen sanj: kaj pomenijo sanje o soncu

Sonce je na splošno simbol vitalnosti. Simbolizira življenje in energijo, daje nam svetlobo in toploto. Glede na to, kako se pojavlja v vaših sanjah, pa si te sanje lahko interpretirate na številne načine.

Sanje o soncu, ki se prikazuje kot ogenj v plamenih, so simbol upanja, ki kaže na to, da se bodo vaše želje uresničile in ste lahko glede vaše prihodnosti povsem sproščeni. Če imate v mislih že kakšen načrt, potem ga kar pogumno uresničite. 

Sanje o vzhajajočem soncu pomenijo, da boste morda doživeli nekaj novega v službi, šoli oz. pri študiju, ali pa bo to nenadno sončno razsvetljenje pozitivno vplivalo tudi na ostala področja v vašem življenju. V vašem ljubezenskem življenju lahko pomeni korenito spremembo, saj boste morda tisti samski, ljubezen svojega življenja našli v osebi, ki vam je že dlje časa blizu, pa do sedaj nikoli ni bil pravi trenutek. Nikar ne zavrzite te priložnosti za strastno ljubezen v dvoje.

Sanje o žgočem opoldanskem soncu in močni svetlobi nakazujejo na izredno velik uspeh v vaši karieri, vse se vam bo izšlo nad pričakovanji in boste napredovali s svetlobno hitrostjo. Prav tako te sanje prikazujejo vaše dobre medosebne odnose. Če ste ravno sredi poslovnega dogovarjanja, so sanje o žgočem opoldanskem soncu napoved uspešnega sodelovanja in ravno pravšnjega časa za uspešen poslovni dogovor. Če ste morda v težkem finančnem položaju, pa naj vas nikar ne skrbi, saj bo za vas v realnem življenju kmalu posijalo sonce. 

Sanje o zahajajočem soncu lahko pomenijo nenaden preobrat v službi. Določeno poglavje v vašem življenju se je končalo, sedaj pa je čas, da izkoristite priložnost in se podate novim stvarem naproti.

Sanje o osupljivi sončni svetlobi, ki vam vzbuja negativne občutke, lahko nakazujejo na različne situacije: morda niste več srečni kot nekoč, morda se preveč prepirate z bližnjimi o povsem nepomembnih zadevah ali pa ste pred kratkim izgubili večjo vsoto denarja.

Sanje o temnem ali izginjajočem soncu opozarjajo, da je vaša družina v težavah in potrebuje pomoč.

Sanje o sončnem zahodu so dober znak. Nakazujejo na nov začetek. Čas je, da si opomorete, od tega kar ste v preteklosti izgubili ali svoje življenje zgradite na novo.

Sanje o sobi, močno obsijani s sončno svetlobo, so pokazatelj, da živite srečno življenje, ste v srečni zvezi in uživate v življenju.

Sanje o sivem oblaku, ki prekriva sonce, opozarjajo, da so na obzorju slabi dnevi ali pa se boste srečali z nečim slabim, kot so ovire v karieri ali pa na vašem zdravstvenem področju. Dobro si odpočijte in nikoli ne razkrivajte svoje nadpovprečnosti pri delu ali družabnih dejavnostih, da ne pregorite od prekomernega dela.

Sanje o sončnem mrku vas opozarjajo, da bodite bolj pozorni na zdravje vaših bližnjih in vas samih. Ampak naj vas to ne skrbi preveč, ker mrk nikoli ne traja dolgo in ni znak hude bolezni. Poleg tega lahko sončni mrk pomeni tudi druge spremembe v vašem življenju: poseganje drugih v vašo zakonsko zvezo oz. odnose med bližnjimi.

Če ste ženska, sanje o delnem sončnem mrku nakazujejo na bolezen otroka.

Sanje o črnem soncu kažejo na vašo melanholijo, obup ali slabo razpoloženje.

Sanje o spanju pod vročim soncem napovedujejo, da ste morda v velikih težavah ali težkih časih, vendar boste to obdobje uspešno prebrodili.

Sanje o požiranju sonca so lahko znak želje po otrocih in ustvarjanju družine.

 

Deli objavo:


Tvoj komentar


* obvezna polja