Pomen sanj: kaj pomeni, če sanjate otroke

  • 18. 03. 2018
Pomen sanj: kaj pomeni, če sanjate otroke

Sanje o otrocih imajo številne pomene in jih je včasih težko pojasniti. Lahko so odgovor na različne življenjske situacije in odgovarjajo na marsikatero vprašanje, ki vam je morda do sedaj predstavljalo uganko.

Ker imajo sanje o otrocih več pomenov, preberite najpogostejše med njimi.

Sanjati žalostne ali vesele otroke

Sanje o otrocih, ki jočejo ali so bolni, lahko kažejo na nešteto težav na osebnem področju, najverjetneje se to tiče vaših odnosov med bližnjimi.

Jokajoči otroci so lahko tudi znak vašega slabega zdravja ali koga, ki vam je blizu. Prav tako lahko te sanje pomenijo, da imate na svoji poti kar nekaj sovražnikov, za katere mislite, da so vam prijatelji.

Otroci, ki so v sanjah veseli, igrivi in se smejijo, ponazarjajo, da ima sanjač sposobnost in voljo premagati različne ovire ter je pripravljen svoje življenje obrniti na bolje. Srečni otroci so tudi simbol hvaležnosti, ki izhaja iz medosebnih odnosov na splošno in pa tudi pokazatelj, da boste v prihodnosti uspešni in srečni.

Sanjati otroke, ki delajo ali študirajo

Če v sanjah vidite otroke delati ali študirati, je to lahko znak prihodnjega uspeha na službenem področju. Mrtvi otroci so znak, da obstaja določena nevarnost in prepreke v vašem življenju.

Sanjati bolne otroke

Za sanje o bolnem otroku vam ni treba skrbeti, saj tovrstne sanje ponavadi pomenijo nekaj pozitivnega. Če sanjate, da v rokah držite bolnega otroka, to sicer pomeni, da boste v prihodnosti občutili večjo žalost, ki pa se bo kasneje izkazala, da vas je okrepila in vam dala novih moči.

Sanjati veliko število majhnih otrok

Sanjati o številnih majhnih otrocih naenkrat je lahko znak, da boste morda naleteli na različne manjše težave, ki bodo terjale veliko vašega časa in energije, da jih razrešite.

Sanjati o svojih otrocih

Če sanjate o svojem potomstvu, lahko to simbolizira, da morate posvetiti več pozornosti in svojega časa družini. Pomeni pa lahko tudi znak, da povsem nehote povzročate skrbi tistim, ki so vam v življenju najbliže.

Sanjati, da ste sami otrok

Sanje, da ste sami otrok, lahko nakazujejo, da je vaše otroško vedenje lahko vir zmede in bolečin, ki vas spremljajo v resničnem življenju in na vso moč iščete nove poti iz težavne situacije.

Sanjati igro z otroki

Če ste kdaj sanjali o igranju z otroki, je to lahko znak, da ste nezadovoljni s svojim poklicem oz. s trenutnim delovnim mestom in si nadvse želite spremeniti svoje življenje.

Sanjati reševanje otroka

Sanje o reševanju otroka pred nevarnostjo lahko ponazarjajo, da imate morda željo, da bi imeli svojega otroka ali da bi otroka posvojili.

Deli objavo:


Tvoj komentar


* obvezna polja