S kakšnimi brisačami letos na plažo?

  • 13. 06. 2017
S kakšnimi brisačami letos na plažo?

Še malo in odpravili se bomo na morje. Nekateri ste se morda že. Za udobno poležavanje na plaži so pomembne tudi kakovostne brisače. Gostejše kot so tkane, vpojnejše in mehkejše so. Vendar pa si ob vsem tem želimo seveda tudi brisač, ki so zanimivih vzorcev, barv in po možnosti tudi drugačnih oblik.

Klasične pravokotne brisače so vedno moderne

Pravokotne brisače seveda niso nikoli iz mode. Spreminjajo se vzorci in barve, ki sledijo naprednim modnim trendom. Če želite izstopati, potem letos izberite pisane barve brisač. Roza, turkizna, oranžna, rumena in modra so tiste barve, ki jih brisača preprosto mora imeti. Letos prevladujejo živalski, cvetlični, črtasti in vintage vzorci.

Okrogle brisače kot največji hit letošnjega poletja

Za okrogle brisače ste zagotovo že slišali. Že zadnji dve leti so takšne brisače prihajale v ospredje, letošnje poletje pa je okrogla brisača dosegla vrhunec in je že zdaj pravi hit letošnjega poletja.

In kakšne barve in vzorci prevladujejo pri okroglih brisačah? Črno-bela ali modro-bela kombinacija, brisače z resicami, vintage vzorci, črte … praktično je dovoljeno vse, kar daje svež in igriv poletni videz. Z izstopajočimi barvami in vzorci boste na plaži le še bolj opazni.

Ne le modni trend, okrogle brisače so tudi izredno praktične

Okrogle brisače niso le nekaj posebnega, ampak so tudi izredno praktične. Ker so zelo velike, lahko na njej ležita vsaj dve osebi, lahko pa tudi več oseb. Prav tako jih ne potrebujete obračati proti soncu. Čudovito, kajne?

Izberite brisačo, ki vam je seveda všeč in s katero se boste tudi na plaži počutili domače in udobno.

Deli objavo:


Tvoj komentar


* obvezna polja