Vitapurjeva premium linija svilenih izdelkov v Sparu

  • 5. 12. 2017
Vitapurjeva premium linija svilenih izdelkov v Sparu

Ne zamudite! Samo še nekaj dni nas loči do konca zbiranja Točk zvestobe v Sparu. S točkami je lahko Vitapur premium linija svilenih izdelkov za spanje vaša kar 70 % ceneje!

Vabimo vas na razvajanje z vrhunskimi, unikatnimi in kakovostnimi svilenimi izdelki iz najprestižnejše linije Kraljevsko spanje, blagovne znamke Vitapur, ki so na voljo v vseh trgovinah Interspar in Spar po Sloveniji, še vse do konca meseca decembra!

Vitapurjeva premium linija svilenih izdelkov za spanje je na voljo v vseh Hipermarketih Spar in Megamarketih Interspar po Sloveniji. Izdelke si lahko imetniki Spar plus kartice, z zbiranjem točk zvestobe, privoščite kardo 70 % ceneje. Ob vsakem nakupu za 10 eur je lahko vaša  1 točka zvestobe (1 nalepka). Zbiranje točk poteka le še do 12. 12. 2017, zbirne kupone pa je mogoče unovčiti vse do 31. 12. 2017.

V izdelke prestižne linije Kraljevsko spanje smo pri Vitapurju združili dolgoletne izkušnje in znanje na področju spalnega programa, pri čemer je linija zasnovana po potrebah in željah kupcev. Na trgu smo se tokrat prvič predstavili s svilenimi izdelki, z napredno tehnološko inovacijo, ki omogoča, da so svileni izdelki pralni in da imajo daljšo življenjsko dobo.

Svoje spanje in dobro počutje boste lahko izboljšali s kakovostnim svilenim posteljnim programom, ki zajema svileni otroški, klasični in anatomski vzglavnik ter svileno odejo.  K programu pa so dodani tudi ostali Vitapurjevi izdelki – hišni copati ter nadvložek oz. roll up in dve dekorativni odeji slovenske blagovne znamke Svilanit.

Vitapur je tokrat za svoje kupce izbral res najboljše, kar lahko narava ustvari za zdrav spanec, zato si brez zadržkov privoščite kakovostne svilene izdelke priznane slovenske blagovne znamke Vitapur! S točkami zvestobe so vam na voljo samo še do 12. 12. 2017 v vseh Hipermarketih Spar in Megamarketih Interspar po Sloveniji.

Deli objavo:


Tvoj komentar


* obvezna polja