Kako ga zvabiti v posteljo glede na njegovo astrološko znamenje?

  • 25. 01. 2016
Kako ga zvabiti v posteljo glede na njegovo astrološko znamenje?

Oven – kako pripraviti ovna, da bi bil obseden z vami?

Poglejmo resnici v oči - ali so ovni sploh lahko s kom obsedeni? Če si vas oven resnično želi, bo naredil vse, da vas osvoji. Ko enkrat izgubi interes, ste za vedno izgubili. Najboljši način, kako podaljšati njegovo zanimanje je, da prebudite njegovo tekmovalno naravo.

Najlažje ga boste ujeli na zabavi, kjer se spogledujete z drugimi. Prebudili boste njegov nagon alfa samca in tekmeca bo po hitrem postopku odstranil iz svojega vidnega polja. Ognja ne morate zanetiti brez iskrice. Bodite dovolj nedosegljivi, da ste izziv ampak ne preveč oddaljeni, saj vas drugače ne bo niti opazil.

Najbolj uspešni boste: levi, strelci, dvojčki in ribe.

Bik – je njihova romantična plat v postelji drugačnih barv?

Bikci so po duši romantiki v pravem pomenu besede. Vendar pri romantičnem zapeljevanju niso dolgočasni. Fizični stik z ljubljeno osebo je prepleten s čutnostjo. Med seksom uporabljajo in dražijo vsi čute. Obožujejo dotik gole kože, vonj vašega vratu … Bik uživa v nežnosti, toda pri seksu zna biti tudi posesiven in odločen. 

Najbolj uspešni boste: raki, device, kozorogi.

Dvojčka – kako zadovoljiti seksualno radovednega dvojčka?

Dvojček ima rad pestrost in raznolikost. Česar dvojček zares ne prenese v svoji spalnici je dolgčas. Radi preizkušajo in ugotavljajo, kaj jim je všeč. Z drugimi besedami - ne branijo se degustiranja različnih specialitet.  Njihova seksualna radovednost je izjemno privlačna. Ima pa tudi drugo plat. Dvojčki ne marajo enoličnosti, zato se spustijo v razmerje z več partnerji – tudi istočasno. Pri dvojčku je pomembnejša domišljija, kot fizična plat seksa. Najlažje ga boste ujeli z verbalnim seksom, telefonskim seksom ali umazanim govorjenjem.

Najbolj uspešni boste: vodnarji, tehtnice, levi in tudi kozorogi.

Rak – obstaja bližnjica do seksa z rakom?

Da bi osvojili raka si vzemite veliko časa in bodite potrpežljivi. Raki so neverjetno vztrajni pri osvajanju in zelo romantični. Da bi ga spravili med rjuhe igrajte na te strune. So nekoliko nesamozavestni, zato iščejo potrditev, da bi se v svoji koži počutili dobro. Raku dajte občutek, da ga ne boste pustili na cedilu. Pri seksu bo vso svojo energijo usmeril v vas ter vam dal občutek, da ste center njegovega sveta. Predigra je pri rakih pomemben del seksa, zato se pri pripravljanju terena zelo potrudite. Rak vam bo med seksom pokazal, da se je izplačalo!

Najbolj uspešni boste: škorpijoni, ribe in raki.

Lev – kako spolno zadovoljiti strastnega leva?

Levi so vročekrvni in strastni ljubimci. Obnašajo se zelo dramatično in za ljubljeno osebo so se pripravljeni boriti. Radi so v središču pozornosti in to velja tudi pri seksu. Dovolite mu, da je med seksom dominanten in se prepustite njegovi divji igri. Lev ima rad vajeti v svojih rokah in vodi dogajanje. Vzburja ga zapeljevanje, saj je neustavljiv lovec in šarmer. Za dober seks pripravite teren z   vzburljivim striptizom. Ko je čas za akcijo, lev še samo opravi svoje.

Najbolj uspešni boste: ovni, strelci in dvojčki.

Devica – kako sprostiti zadržane device?

Skromnost je lepa čednost, toda pri devicah je lahko pretirana. Device so na začetku razmerja zadržane, vsaj kaj se tiče seksa. Ujeli jo boste z veliko potrpljenja in vlivanjem samozavesti.

Potem boste presenečeni ugotovili, kako hitro bo prišla na plan njena igriva perverznost. Z nežno masažo jih sprostite, potem pa uporabite tudi malo bolj divji pristop. In še nekaj – device vedno končajo kaj so začele. To pomeni, da vas iz postelje ne bodo pustile nezadovoljene!

Najbolj uspešni boste: biki, kozorogi, ribe in škorpijoni.

Tehtnica – kako najti ravnovesje v seksu z devico?

Tehtnice se z lahkoto zaljubijo in vsakič, ko se, so prepričane, da bo tokrat veza trajala večno. Tako hitro, kot se znajo zaljubiti pa se tudi »odljubijo« in se brez slabe vesti podajo v iskanje nove, velike ljubezni. Zato pri seksu dajo vse od sebe, saj so prepričane, da se ljubijo z osebo svojega življenja. V postelji so predane in romantične. Rade menjujejo partnerje in spolne položaje. So izkušene ljubimke in najdejo ravnovesje med romantičnim in bolj igrivim, divjim seksom.

Najbolj uspešni boste: dvojčki, vodnarji, levi, strelci in biki.

Škorpijon – kako nasititi seksualno požrešnega škorpijona?

Škorpijoni veljajo za nenasitne ljubimce, ki jim seksualnega apetita zlahka ne zmanjka. Če se bojite globine, strasti in brezpogojne ljubezni je bolje, da se s strelcem ne zapletate. Za zapleteno situacijo poskrbi tudi njihova ljubosumna in posesivna narava. Zaradi tega lahko deluje nekoliko agresivno, a je v resnici zelo pozoren in nežen. Pri seksu uporablja domišljijo, zato nikar ne bodite dolgočasni! Dogajanje vedno začinite s čim novim – če vam zmanjka idej … prodajalno z igračkami za odrasle!

Najbolj uspešni boste: ribe, raki, tehtnice in kozorogi.

Strelec – samo za tiste, ki jih ni strah eksperimentiranja!

Da boste ujeli korak z strelci bo potrebno veliko energije, saj so zelo nepredvidljivi, strastni in pripravljeni eksperimentirati. Brez domišljije pri strelcu nimate možnosti! Vzburja ga misel na seks na nenavadnih mestih in preizkušanje vsega novega. Težko verjetno, da obstaja kakšna seks igračka, ki je še ni preizkusil. Strelci niso za sramežljive!

 Najbolj uspešni boste: dvojčki, biki, raki in škorpijoni.

Kozorog – kako zadržanega kozoroga pripraviti, da bo počel kar si želite?

Marsikdo bi za kozoroga dejal, da je zadržan, vendar daje takšen vtis le navzven. V resnici čaka na pravo ljubezen, ki ga bo razvnela do konca. Ko se kozorogi zaljubijo so med rjuhami pripravljeni ponuditi marsikaj. V posteljo ga ne boste zvabili le za eno noč. Naj se v vas zaljubi, drugega recepta pri njih ni! Kadar so zaljubljeni dajo od sebe res vse!

Najbolj uspešni boste: device, biki.

Vodnar – kako ujeti in ogreti hladnega vodnarja?

Vodnarji so očarljivi in oddajajo energijo, ki se ji je težko upreti. Po drugi strani pa so izmuzljivi in ko čas za akcijo se preprosto umaknejo. Nemogoče jih je prikleniti nase in jih zadržati samo zase. Navzven dajejo občutek hladnosti in nedostopnosti, ki je mnogokrat le pretveza, da jih ne bi omejevali pri njihovi svobodi. Z vami bodo šli v posteljo, če jim ne boste postavljali omejitev in pravil. Njihovim rokam in jeziku pustite prosto pot in preprosto uživajte!

Najbolj uspešni boste: dvojčki in tehtnice.

Ribi – kako zasanjano ribo prepričati v divji seks?

Ribe so zasanjana bitja in takšen je tudi seks z njimi. Včasih jih je potrebno prizemljiti in jim pokazati, da obstaja še mnogo več kot crklanje in božanje. Njihova intuitivnost je v postelji dobrodošla, saj med seksom ne bo potrebno veliko besed. Kako torej ujeti ribo? Ponudite ji topel objem potem pa vajeti vzemite v svoje roke. Pokažite ji, da obstaja več kot misijonarski položaj. Brez skrbi ugajalo ji bo!Najbolj uspešni boste: škorpijoni in raki.

Deli objavo:


Tvoj komentar


* obvezna polja