0

Rosmarino Prijemalka za žar Rosmarino

Poenostavite si peko z modernimi pripomočki za žar. Prijemalka za žar iz jekla je nepogrešljiv pripomoček pri peki na žaru na vseh piknikih ali kampiranjih. Dolžina prijemalke je 43,5 cm. Celoten opis »
Od

Redna cena: 15,90 €

9,54 €

* Zahtevano

Prijemalka za žar Rosmarino

85% testirancev dokazano na ležiščih Hitex boljše spi

Opis

Moderno zasnovana prijemalka za žar je nepogrešljiv pripomoček pri peki na žaru. Za udoben oprijem bo poskrbel ergonomsko oblikovan ročaj.

Moderna prijemalka iz nerjavečega jekla

Prijemalka za žar je izdelana iz nerjavečega jekla, ročaj pa iz obstojne ABS plastike in je ergonomsko oblikovan. Odličen pripomoček, s katerim boste hrano pobrali z žara z izjemno lahkoto.Vzdrževanje

Preprosto vzdrževanje pod tekočo vodo. Uporaba tudi v pomivalnem stroju.

Dodatne informacije

Glavne značilnosti
  • Iz nerjavečega jekla.
  • Odličen pripomoček za pobiranje hrane z žara.
  • Ergonomsko oblikovan ročaj za največje udobje.
  • Dolžina prijemalke: 43,5 cm.
Sestava
jeklo, ABS plastika

Razlogi za nakup

Garancija na zadovoljstvo

Vaš nakup ni tvegan. Garancija na zadovoljstvo vam omogoča 14-dnevno testiranje izdelkov. Če vam ne odgovarjajo, jih lahko vrnete na naše stroške.

Plačilo, dostava in vračila

Plačila: Izbirate lahko med naslednjimi načini plačila: plačilo po povzetju,  plačilo na obroke - BREZ OBRESTI, plačilo po predračunu,  plačilo s plačilno oz. kreditno kartico in plačilom preko PayPal-aDostava: Vitapur nudi dostavo izdelkov z navadno pošto preko pogodbenega partnerja Pošta Slovenije. 95 % izdelkov, naročenih do 12. ure, bo pri vas že naslednji delovni dan, najkasneje  pa v roku treh delovnih dni. Če dostava ni mogoča v predvidenem roku, vas o tem obvestimo in vam sporočimo prvi možen datum dostave. Višina stroškov dostave 
 

Izdelki izdelani po naročilu: Za izdelke, ki jih izdelujemo po naročilu (ležišča iz lateksa in ležišča z vzmetmi, merino in kašmir nadvložki, merino in kašmir odeje, letvena dna Hitoflex: fiksno, nastavljivo, električno in Regular Lux) velja dobavni rok 7 delovnih dni oz. po dogovoru. 

100% garancija na zadovoljstvo: Vitapur zagotavlja nakup brez skrbi, saj smo zavezani k nudenju najboljšega servisa za naše kupce. Če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni. Razen ležišča, katera lahko vrnete v roku 30 dni.

Ocene in mnenja

Oceni izdelek