0

Rosmarino Steklena pokrovka Rosmarino Black Lava Stone - 20

-40%
Steklena pokrovka s premium SoftTouch ročajem, odpornim na vročino, omogoča popoln nadzor nad kuho. Celoten opis »
Od

Redna cena: 12,90 €

7,74 €

* Zahtevano

Steklena pokrovka Rosmarino Black Lava Stone - 20

Trajno dobra cena

Opis

Kompaktna pokrovka z debelejšim steklom ima ročaj, odporen na vročino, omogoča pa popoln nadzor nad kuho. Priročen ročaj vam služi tudi kot praktično odlagalno mesto za kuhalnico.

Odprtina za odvajanje odvečne pare

Pokrovka iz kakovostnega in odpornega stekla ima režo za odvajanje odvečne pare. Zaradi tega je vpogled v posodo v času kuhanja lažji, preprečuje pa tudi prekipevanje. Mleko, juha ali vroče olje bodo ostali v času kuhanja v posodi, zaradi česar boste imeli tudi manj dela s čiščenjem kuhalne plošče.

Premium SoftTouch ročaj za praktično uporabo

Premium SoftTouch ročaj je odporen na vročino in se ne pregreva, zato lahko zanj poprimete brez kuhinjske rokavice. Ročaj se odlično prilagaja prijemu roke, hkrati pa je osnovan tako, da služi kot priročen odlagalni prostor za kuhalnico, metlico ali kakšen drug kuhinjski pripomoček. Tako ne boste popackali in umazali kuhinjskega pulta.

Enostavno čiščenje

Steklene pokrovke Rosmarino Lava Stone boste hitro in preprosto očistili. Ni vam jih treba prati na roko, saj jih lahko operete tudi v pomivalnem stroju.Vzdrževanje

Steklena pokrovka je primerna za pomivalni stroj.

Dodatne informacije

Glavne značilnosti
  • Premium ročaj SoftTouch, ki se ne pregreva.
  • Ročaj z odlagalnim mestom za kuhalnico.
  • Enostavno čiščenje, primerno za pomivalni stroj. 
  • Odprtina za odvajanje odvečne pare.
  • Dimenzija: 20 cm.

Razlogi za nakup

Čiščenje v pomivalnem stroju

Čiščenje je povsem enostavno, saj izdelke lahko operete v pomivalnem stroju.

Garancija na zadovoljstvo

Vaš nakup ni tvegan. Garancija na zadovoljstvo vam omogoča 14-dnevno testiranje izdelkov. Če vam ne odgovarjajo, jih lahko vrnete na naše stroške.

Plačilo, dostava in vračila

Plačila: Izbirate lahko med naslednjimi načini plačila: plačilo po povzetju,  plačilo na obroke - BREZ OBRESTI, plačilo po predračunu,  plačilo s plačilno oz. kreditno kartico in plačilom preko PayPal-aDostava: Vitapur nudi dostavo izdelkov z navadno pošto preko pogodbenega partnerja Pošta Slovenije. 95 % izdelkov, naročenih do 12. ure, bo pri vas že naslednji delovni dan, najkasneje  pa v roku treh delovnih dni. Če dostava ni mogoča v predvidenem roku, vas o tem obvestimo in vam sporočimo prvi možen datum dostave. Višina stroškov dostave 
 

Izdelki izdelani po naročilu: Za izdelke, ki jih izdelujemo po naročilu (ležišča iz lateksa in ležišča z vzmetmi, merino in kašmir nadvložki, merino in kašmir odeje, letvena dna Hitoflex: fiksno, nastavljivo, električno in Regular Lux) velja dobavni rok 7 delovnih dni oz. po dogovoru. Če želite naročiti izdelek v nestandardni dimenziji, nam pošljite povpraševanje na info@vitapur.si ali pokličite na 03 292 79 90.

100% garancija na zadovoljstvo: Vitapur zagotavlja nakup brez skrbi, saj smo zavezani k nudenju najboljšega servisa za naše kupce. Če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 14 dni. Razen ležišča, katera lahko vrnete v roku 30 dni.

Ocene in mnenja

Oceni izdelek