Pomen sanj: kaj sanjajo tehtnice?

  • 4. 04. 2019
Pomen sanj: kaj sanjajo tehtnice?

Tehtnice spadajo pod zračna znamenja, za katera je značilna živahna narava, vsestranskost in družabnost, saj so radi obdani z ljudmi. Simbolizirajo življenjsko ravnovesje. Vedno si prizadevajo doseči vse, kar so si zadali. Če jim kdaj ne uspe, svojega razočaranja ne pokažejo. Njihove sanje so lahko zelo vznemirljive in občasno tudi neprijetne, kar je odraz njihovega nihanja v notranjem razpoloženju.

Na splošno o sanjah tehtnic

Sanje tehtnic je včasih težko interpretirati, saj lahko sanjajo več različnih dogodkov. Pogosto so njihove sanje povezane z medosebnimi odnosi in z željo po pravičnosti. Tako kot v realnem življenju tudi v sanjah tehtnice ne marajo konfliktov in se jim rade izognejo, prav tako pa prezirajo neprimerno vedenje.

Tehtnice: raznolikost sanj

Želja po harmoniji se v sanjah odraža tako moškim kot ženskim predstavnikom tehtnic. To sem jim bolj ali manj vedno tudi posreči.

Ženske sanje so zelo globoke in zapletene, ki pa jih na srečo ne vznemirjajo preveč. Še več, predstavljajo jim celo pravi izziv, saj jih zjutraj do potankosti in z največjim veseljem analizirajo. Simboli, ki se najpogosteje pojavljajo v njihovih sanjah, so mavrica, rože, drevesa in narava nasploh.

Zanimivo je, da moški velikokrat sanjajo o več osebah oz. množici ljudi. Pri razumevanju svojih sanj imajo sicer nekaj težav in jih ne razumejo vedno najbolje. Čustvo, ki jih v sanjah najpogosteje spremlja, je ljubosumje, še posebej, ko sanjajo o nasprotnem spolu.

Če povzamemo, so tehtnice znamenje, ki sanjske podobe slikajo zelo jasno in nazorno, saj imajo izreden občutek za podrobnosti. Čeprav si zapletenih sanj ne znajo vedno razložiti, pa jih rade preučujejo in o njih izvedo kaj novega.       

Deli objavo: