Kje boš za novo leto? Silvestrovanje na prostem 2018

  • 11. 12. 2018
Kje boš za novo leto? Silvestrovanje na prostem 2018

31. 12. 2018 je v Sloveniji čas silvestrovanja na prostem. Družine, staro in mlado zapleše ob dobri glasbi in proslavi novo letno noč z ognjemetom. Lepa tradicija večine slovenskih mest.

In že v 14 slovenskih mestih, kjer bodo imeli silvestrovanje na prostem, imamo odprto Vitapur trgovino. Posodo, brisače, dekorativni program lahko nakupujete in preizkušate ležišča že v 17 trgovinah po Sloveniji!

Najbolj enostavno je seveda nakupovanje na spletu, zato bi v spodnji seznam morali vključiti vsoSlovenijo. Sporočite, kaj dogaja v tvojem kraju in dopolnili bomo seznam silvestrovanju na prostem!

Ne glede na to iz katerega konca Slovenije ste ali kje najraje nakupujete, vam želimo, da vse leto 2019 preživite slavnostno v najboljši družbi!

Novo leto 2019 zabave

V centru Ljubljane se spored Silvestrovanj na prostem dogaja na petih prizoriščih, za vrhunec leta 2018 pa lahko med drugim brezplačno ujamete Niko Zorjan, Victory, Maraaya &Jazzilaz, Gala Kvintet, Red Five Point Star in Elvis Jackson.

V Mariboru bodo na Trgu Leona Štuklja finale leta za vas odigrali Nuša Derenda in Pop Design. Obeta se top zabava na Štajerskem.

Decembra je Celje pravljično. Obljubljajo adventna kulinarična doživetja, za glasbeno dogajanje pa se odpravite na Krekov trg, kjer bodo leto zaključili z Rok’n’Bendom.

Kranju imajo Prešerni december. Na Glavnem trgu vas bodo v silvestrovo jutri zazibali Marko Vozelj in ansambel Mojstri.

Kopru vas bodo na Carpacciovem trgu v novo leto popeljali Kingston z gostom presenečenja.

Velenju na Titovem trgu bo potekalo Silvestrovanje s skupino Mambo Kings .

V Novem mestu se ves mesec odvija Veseli december. Za vrhunec leta pripravljajo največje dolenjsko silvestrovanje na Glavnem trgu z Gašperjem Rifeljem in MI2 .

Na Ptuju ves mesec poteka družinski festival Ptujska pravljica. Zaključek leta proslavljajo s silvestrovanjem na Mestnem trgu. Igrali bodo Karneval band in BOMB SHELL.

Pravljični Kamnik vabi na mnoge prireditve! Silvestrski večer pa odplešite na Glavnem trgu s skupino Joker.

Novi gorici si zadnje trenutke novega let popestrite s zimzelenim silvestrovanjem s Čuki.

V Murski Soboti ob Trgu svobode bosta za dobro razpoložen sloves od novega leta poskrbeli skupini D'Kwaschen Retaschy in Horizont.

V Slovenj Gradcu bodo silvestra praznovali na Trgu svobode, a še čakamo najavo nastopajočih.

V Krškem, na trgu na Trgu Matije Gubca, bo zadnji dan v letu glasbo igral ansambel Fantje izpd Lisce.

Na Mestnem trgu v Slovenskih konjicah bo na novega leta dan z vami dočakal D'Palinka Band. 

Z veseljem objavimo tvoj predlog za silvestrovanje na prostem 2018

Novih let in ognjemetov bo ogromno po vseh krajih po Sloveniji. Če tvojega kraja ni na seznamu silvestrovanj 2018, napiši v zasebno sporočilo na Facebooku ali Instagramu. Vedno dobrodošle tudi fotografije za objavo v Vitapur zgodbah na Instagramu.

Deli objavo: