Finalne odprodaje: Pet najugodnejših ponudb vzglavnikov za prestižno spalno udobje

  • 12. 07. 2019
Finalne odprodaje: Pet najugodnejših ponudb vzglavnikov za prestižno spalno udobje

Če spite na hrbtu, na boku, na trebuhu, ali pa vzglavnik raje mečkate in objemate – v Vitapurjevi široki ponudbi se za vsakogar nekaj najde.

Prednost naših vzglavnikov sta tako široka izbira naravnih in sintetičnih materialov na eni strani, pa tudi čudovito ugodne cene! S finalnimi odprodajami* prihranite kar 40–70 % in si zagotovite udobno spanje na novem vzglavniku iz vrhunskih materialov.

Hitex MemoDream: Naj vas zapelje mehkoba spominske pene

Spominska pena v vzglavnikih MemoDream

Vzglavniki MemoDream so znižani kar za 70 %, dobite pa jih v klasični, anatomski ali otroški obliki. In kakšna je prednost vzglavnika iz spominske pene?

Spominska pena je poseben material, ki se 100 % prilagodi vašemu telesu in spalnemu položaju. Ker se perfektno prilega vašemu vratu in glavi, je hrbtenica med spanjem ves čas v pravilnem položaju. Vaše mišice in vretenca bodo med spanjem razbremenjene, zato bo počitek boljši.

Spominsko peno v vzglavnikih MemoDream odlikuje luknjičasta struktura, ki zagotavlja odlično zračnost, preprečuje nabiranje vlage v peni ter preprečuje potenje. To je še posebej pomembna lastnost v poletnih mesecih, ko se zaradi višjih temperatur lahko potimo tudi med spanjem.

Cannabia Soft: Naravna vlakna konoplje za najvišjo zračnost

Tkanina AirMesh za večjo zračnost vzglavnika.

Vzglavnik s konopljinimi vlakni je eden bolj mehkih vzglavnikov v naši ponudbi, zdaj pa je na voljo po odlični ceni. Še posebej bodo nad njegovo mehkobo navdušeni vsi, ki raje spijo na trebuhu in radi objemajo svoj vzglavnik. Zakaj ga izbrati?

Konopljina tkanina, ki sestavlja prevleko vzglavnika, je naravno odporna proti plesnim in mikrobom. Odlikuje jo daljša življenjska doba, pa tudi izjemna moč vpijanja vlage. Vaša koža bo v stiku z naravnimi materiali, negoval pa jo bo prijeten občutek svežine.

Na stranski rob vzglavnika smo všili tkanino AirMesh. Gre za napredni klimatki modul, ki je dodatna prednost vzglavnika Cannabia Soft. Povečuje cirkulacijo zraka in zagotavlja svežino in zračnost.

Vitapur Lavender: Aromaterapija sivke, ki pomirja

Lavender: Aromaterapija sivke, ki pomirja

Vas je kdaj dajala nespečnost? Nadležna stvar: utrujeni ležemo v posteljo, a spanec kar noče in noče leči na naše oči.

V teh trenutkih si lahko pomagamo tudi z eteričnimi olji in z aromaterapijo s sivko, ki pomirja. Zato smo jo dodali vzglavnikom Lavender, s katerimi bo spanec bolj prijeten.

Sivkine vzglavnike ponujamo v treh različicah.

Anatomski vzglavnik Lavender iz spominske pene se najbolj prilega vsem, ki spite na hrbtu ali boku. Spominska pena se se odlično prilega vratu in glavi in razbremeni hrbtenico ter mišice, zato še dodatno prispeva k boljšemu počutju med spanjem.

Klasični vzglavnik Lavender iz spominske pene ima podobne lastnosti kot anatomski, a je zaradi oblike primeren za vse spalne položaje. Popolno prileganje in aromaterapijo s sivko je dopolnjena s prevleko iz tkanine AirMesh, ki povečuje zračnost in svežino v vaši postelji.

Klasični vzglavnik Lavender Provance je izdelan iz naprednih mokrovlaken in omogoča individualno nastavitev višine in trdote. Njegova prednost je izjemno ugodna cena. Ker je pralen na 60 °C, boste ohranjali čistočo in higieno na najvišji ravni.

Royal Sleep David: Svileno razkošje in odlična izbira za poletne dni

Svileni vzglavniki Vitapur

Svila je sinonim za razkošje, odlikujejo pa jo tudi izjemne toplotne lastnosti, saj svila poleti hladi in pozimi greje.

V prevleki iz 100 % bombaža se nahaja svileno polnilo, ki bo poskrbelo, da bo vaša koža v stiku z naravnimi materiali, obenem pa preprečuje potenje. Svila pa ima še eno čudovito lastnost – v njej se ne naseljujejo pršice.

Svilene vzglavnike dobite tudi v anatomski obliki. Takšen je model vzglavnika Royal Sleep David, na katerem boste lahko zaspali kraljevsko sen. Za še lepši videz vzglavnika je prevleka tkana v žakardnem vzorcu. Da pa bo spanje prijetno za vse spalni položaje, dobite vzglavnik Royal Sleep David v višji in nižji različici. Višji vzglavnik bo ustrezal vsem, ki spite na boku, nižji vzglavnik pa je primeren za vse, ki spite na hrbtu ali trebuhu.

Hitex Bamboo: Prodajni hit za vse spalne položaje in za vso družino

Nastavljivi višina in trdota vzglavnika

Bambusovi vzglavniki so odlična izbira za vse, ki so vam pomembni naravni materiali. Linija vzglavnikov iz bambusa je prva izbira mnogih kupcev, ki so z izbiro zelo zadovoljni.

Prevleka iz nebeljenega 100 % bombaža z bambusovimi vlakni bo poskrbela za suho spalno okolje, saj se jo odlikujejo izjemne lastnosti vpijanja vlage.

Vzglavniki Hitex Bamboo so primerni za vse spalne položaje, imajo pa nastavljivo višino in trdoto, saj lahko polnilo enostavno dodajate ali odvzamete iz vzglavnika. Tako si lahko zagotovite še več udobja.

Ker je vzdrževanje teh vzglavnikov tako preprosto (v celoti so pralni v pralnem stroju), smo ga izdelali tudi v dimenziji za otroke. Kljub morebitnim madežem in packam boste lahko svojemu otroku zagotovili higienično spalno okolje in primerno oporo za njihov razvoj.

*Navedeni popusti veljajo samo od 8.7. do 18.8. 2019, v času trajanja poletnih finalnih odprodaj sezonskih izdelkov. Pohitite in prihranite pri nakupu izdelkov iz široke ponudbe finalnih odprodaj!

Deli objavo: