Prednosti nadstandardnih ležišč: ležišča Hitex Royal

  • 12. 11. 2017

Tisti, ki prisegate le na najvišje spalno udobje, boste zagotovo posegli po ležiščih, ki so kraljevske višine in so narejena iz kombinacije različnih materialov. Govora je o nadstandardnih ležiščih, ki med uporabniki postajajo vse bolj priljubljena in iskana. 

Kdaj lahko govorimo o nadstandardnih ležiščih?

Svetovna industrija ležišč iz leta v leto izjemno napreduje. Potrebe po večjih, boljših, luksuznih ležiščih so vsako leto večje. Ležišča, ki presegajo višino 24 cm, zagotovo lahko uvrščamo med nadstandardno visoka, kraljevska ležišča, pri tem pa seveda ne smemo upoštevati samo višine.

Povprečna višina luksuznih ležišč je nekje 30 cm, seveda pa obstajajo ležišča, ki to številko lahko tudi krepko presežejo.

In kakšne so prednosti nadstandardno visokih ležišč?

  • Višja kot so ležišča, udobnejša so.
  • Višja ležišča omogočajo tudi lažje vstajanje s postelje.
  • Višja ležišča sestavlja kombinacija različnih materialov, ki telesu dajejo še boljšo podporo.
  • S svojim razkošnim videzom višja ležišča spalnici dajejo še razkošnejši izgled.

Tudi pri Vitapurju sledimo potrebam po kraljevskih ležiščih in ležišči Hitex Antistress in Latex Royal sta tisti, ki spadata v to kraljevsko kategorijo.

Nadstandardno ležišče Hitex Antistress Royal 30

Nadstandardno ležišče Hitex Antistress Royal 30

Ležišče Antistress s svojo višino 30 cm spada med kraljevska ležišča, ki s svojo sestavo in kombinacijo materialov žepkastih vzmeti, hladno stisnjene pene in gel spominske pene omogoča izjemno spalno izkušnjo. Žepkaste vzmeti se točkovno prilagajajo telesu in odlično uravnavajo lego dveh oseb na zakonski postelji, hladno stisnjen pena skrbi za stabilnosti in oporo ležišča, in plast gel spominske pene, ki z lastnostjo reguliranja temperature onemogoča, da bi se telo med spanjem pregrevalo. Za piko na i je tu še tkanina s posebnim načinom tkanja, ki na vaše telo deluje sproščujoče, kar se odlično prileže po napornem dnevu. Več o ležišču >>

Nadstandardno ležišče Hitex Latex Royal 33

Nadstandardno ležišče Hitex Latex Royal 33

Tudi ležišče Latex Royal z višino 33 cm spada med ležišča kraljevske višine. Kombinacija žepkastih vzmeti, hladno stisnjene pene in lateksa vam bo spanje prikazala v popolnoma novi luči. Lateks je naravni material, ki poleg izjemne prožnosti vzdržuje tudi primerno temperaturo in skrbi za odličen pretok zraka. S svojo elastičnostjo se tudi zelo hitro prilagodi novi spalni legi. Tkanina ležišča vsebuje volnena vlakna, ki poskrbijo za suho spalno okolje. Volnena vlakna lahko sprejmejo veliko količino vlage, in sicer kar do 40 %. Več o ležišču >>

Več o Hitexovih nadstandardnih ležiščih kraljevske višine lahko preberete na v spletni trgovini Vitapur.

Deli objavo:


Tvoj komentar


* obvezna polja