Odkrij moč ionov srebra v brisačah Svilanit Ionity

Spoznaj brisače Ionity – Svilanitovo inovacijo, ki je združila bombaž in ione srebra ter na novo opredeljuje vsakodnevno higieno, nego in udobje pri uporabi.
Preberi več »

Vitapur x Malinca: “Obvezna oprema” za letošnje poletje!

Razkrivamo praktične nasvete in trike, ki ti bodo pomagali izkoristiti poletje v vsej svoji polnosti. Preživljaj bolj lahkotne dni, ne pozabi na nego kože in čim bolj lahkotna oblačila.
Preberi več »

Vitapur x Malinca: Tvoj potovalni seznam za brezskrben dopust!

Prihaja poletje in s tem čas za zaslužen oddih in počitnice. Ko se pripravljamo na dopust, je pravilno pakiranje ključnega pomena, saj želimo imeti s seboj vse, kar potrebujemo. V tem blogu predstavljamo top potovalni seznam z 9 ključnimi stvarmi, ki jih ne smemo pozabiti.
Preberi več »

Vitapur x Malinca: 7 hitrih nasvetov za bolj energične dni in naspana jutra

Prebuditi se spočiti, polni energije in pripravljeni na nov dan, je ena izmed najboljših stvari na svetu. Toda, kaj storiti, ko se zbudimo utrujeni in neprespani? Zate imamo 7 koristnih nasvetov, ki jih lahko začneš izvajati že danes. Čeprav je utrujenost običajna in pogosta težava, jo lahko rešiš z nekaj preprostimi triki in spremembami življenjskega sloga.
Preberi več »

Velika akcija brisač Svilanit: prinesi STARO, odnesi NOVO

V trgovini Vitapur lahko v prihajajočem vikendu zamenjajte svojo staro brisačo za novo brisačo Svilanit že za 1 €. Zbrane brisače bomo podelili zavetiščema Horjul in Maribor. Preberite več!
Preberi več »

Za popolno kopalnico: Kako izbrati najboljšo brisačo?

Ste že kdaj kupili lepo brisačo, ki pa je bila povsem ne vpojna? Izognite se težavam pri izbiri z nasveti, kako na prvi pogled prepoznati popolno vpojno in mehko brisačo! 
Preberi več »

Pri Vitapurju smo z Aktualom podarili 100 vzglavnikov!

V ljubljanskih Stožicah smo z Aktualom podarili 100 vzglavnikov!
Preberi več »

Vitapur začenja svojo pot do zdravega spanca v Ljubljani!

Vitapur podarja vzglavnike v Ljubljani!
Preberi več »
Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5